Τα Must Have κομμάτια της Άνοιξης που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου

Όσο και να βρέχει αυτές τη μέρες δεν μας χαλάει την ανοιξιάτικη διάθεση! 

Όσο πιο κοντά είναι τόσο πιο κοντά τη νιώθουμε! Η νέα ανανεωμένη χρωματική παλέτα, τα ανοιξιάτικα prints και η τάση των νέων trends έχουν επιλεχθεί πολύ προσεκτικά για να συμπληρώνουν το ένα το άλλο και  κάθε κομμάτι που θα εμπλουτίσει η ντουλάπα μας φέτος τη άνοιξη να είναι ξεχωριστό.

Τα βασικά κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε ντουλάπα έχουν επαναπροσδιοριστεί δίνοντας τους ένα φρέσκο σχεδιασμό, και παιχνιδιάρικες στιλιστικές λεπτομέρειες που μας έχουν ενθουσιάσει, σε μπλούζες, φανέλες, πουκάμισα αλλά και σε φούστες και παντελόνια. Το τζιν ύφασμα  βγαίνει στο προσκήνιο για την ανοιξιάτικη σεζόν. Από το φαρδύ τζιν και skinny τζιν, μέχρι το μίνι φόρεμα, μπορείτε να βρείτε εκπληκτικές και κλασικά εύκολες επιλογές για να δημιουργήσετε άπειρους συνδυασμούς και σχήματα.

Το Άσπρο χρώμα στην Ανοιξιάτικη κολεξιόν θα μας μεταφέρει ομαλά από την Άνοιξη στο Καλοκαίρι. H ευελιξία που μπορεί να προσφέρει σε μια γκαρνταρόμπα η επιλογή του φορέματος, έχει δώσει την ευκαιρία στο Marks&Spencer να μας παρουσιάσει πολλές στιλιστικές επιλογές που βασικό χαρακτηριστικό έχουν την θηλυκότητα στην σύγχρονη εποχή.

Βρείτε τα δικά σας Ανοιξιάτικα Must Haves στα καταστήματα Marks&Spencer σήμερα.

Tags: