Σπούδασε και εσύ τώρα με υποτροφία! Διεκδίκησε μία πλήρη υποτροφία για ΜΒΑ Shipping

Μία μοναδική ευκαιρία να σπουδάσεις με υποτροφία σου δίνει το CIM και η MC DIGITAL MEDIA…

Διεκδίκησε μία πλήρη υποτροφία για το πρόγραμμα ΜΒΑ Shipping σε ένα από τα κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα της Κύπρου.

Ανέκαθεν η ναυτιλία αποτελούσε έναν από τους κύριους πυλώνες τόσο της παγκόσμιας όσο και της κυπριακής οικονομίας. Τα τελευταία χρόνια η Κύπρος έχει καταφέρει να «μαγνητίσει» τα βλέμματα ξένων εταιρειών δίνοντας περισσότερη ώθηση στον τομέα της ναυτιλίας.

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School έχοντας ήδη δύο πολύ επιτυχημένα προπτυχιακά προγράμματα στη ναυτιλία και γνωρίζοντας τη σημαντικότητα του να κατέχει κανείς Master in Business Administration, έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους μεταπτυχιακούς τίτλους, εισήγαγε στο πρόγραμμα σπουδών του Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με έμφαση στα Ναυτιλιακά.

Πώς να διεκδικήσετε μία πλήρη υποτροφία

Tο πρώτο Κυπριακό Business School σε συνεργασία με την «MC DIGITAL Media» σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε μία πλήρη υποτροφία για το πρόγραμμα MBA Shipping.

Αιτήσεις μπορούν να αποστείλουν πολίτες της ΕΕ, που είναι κάτοχοι αναγνωρισμένου πτυχίου με εργασιακή πείρα τουλάχιστον τριών χρόνων, και έχουν καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Το πρόγραμμα MBA Shipping είναι μονοετούς διάρκειας και η κανονική του αξία ανέρχεται στις €7700. Όλοι οι υποψήφιοι που τηρούν τους όρους θα καλεστούν σε προσωπική συνέντευξη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση τους μέχρι και τις 23 Αυγούστου 2019.

Για πληροφορίες «πατήστε» στον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://cima.ac.cy/scholarship-mcmedia-2019