Νοέμβρης: Ο τέλειος μήνας για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Ο Νοέμβρης είναι παράξενος μήνας. Σιγά-σιγά τα window displays στα καταστήματα μας λένε να αρχίσουμε ήδη να μπαίνουμε στο πνεύμα των γιορτών, αλλά εμείς παραμένουμε σε ένα περίεργο limbo μεταξύ ενθουσιασμού και άγχους!

Θέλουμε να το ρίξουμε στα ψώνια από τη μία και από την άλλη σκεφτόμαστε να κάνουμε λίγη διατροφή πριν να αρχίσουν τα τραπέζια, να φτάσουμε τα σφικτά deadline για να πάρουμε άφοβα άδεια και να καθαρίσουμε από γωνιάς το σπίτι.

Είναι διαφορετικό για τον καθένα μας, αλλά σίγουρα αυτή την περίοδο, είναι καλά να κοιτάξουμε λίγο περισσότερο τον εαυτό μας, να ρυθμίσουμε το άγχος μας, να αφεθούμε στο εδώ και τώρα και να χαλαρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο: κάνοντας ένα δωράκι στον εαυτό μας.

 

Ναι! Ο Δεκέμβρης μπορεί επίσημα να είναι ο μήνας των δώρων αλλά ο Νοέμβρης είναι ο δικός σου μήνας! Για αυτό φρόντισε να τυλίξεις τον εαυτό σου με θετικότητα και να πάρεις επιτέλους εκείνα τα ακουστικά που είδες πριν κάτι μήνες αλλά σκέφτηκες να «περιμένεις μέχρι τις εκπτώσεις». Να κλείσεις ραντεβού για εκείνο το μασάζ που προσπαθείς τόσο καιρό να πείσεις τον εαυτό σου πως δεν είναι αναγκαίο. Να βγεις ραντεβουδάκι σε ένα καλό εστιατόριο και να απολαύσεις το καλύτερο φαγητό – με την καλύτερη παρέα… τη δική σου!

Όπως και να αποφασίσεις να νταντέψεις τον εαυτό σου αυτό τον Νοέμβριο, καν’ το ολόψυχα, χωρίς δεύτερη σκέψη και καν’ το με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, για να’ χεις και ανταμοιβή.

Κατέβασε τώρα το νέο Ανταμοιβή app και κάνε εγγραφή για να ελέγξεις το υπόλοιπο των βαθμών σου, να δεις ποιες επιχειρήσεις σε ανταμείβουν και να απολαύσεις ειδικές προωθητικές εκστρατείες. Μάθε περισσότερα εδώ.