Είσαι φοιτητής και η αγωνία σου για τις ανάγκες των σπουδών σου είναι μεγάλη;

Μπορεί να βρισκόμαστε προς το τέλος του καλοκαιριού και το νέο σου ξεκίνημα στο πανεπιστήμιο ή το κολλέγιο να είναι κοντά… Μην αγχώνεσαι όμως για τίποτα και σου έχουμε τη λύση για όλες σου τις ανάγκες.

Ο μήνας των εισαγωγικών εξετάσεων, ο Ιούνιος, ανήκει στο παρελθόν και πλέον όσοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα «εισιτήριο» για φοίτηση σε πανεπιστήμια της Κύπρου, Ελλάδος, Βρετανίας ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, ετοιμάζουν βαλίτσες για τη φοιτητική ζωή. Μια ζωή που οδηγεί σε μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, για προσωπική εξέλιξη και ανάπτυξη.

Αυτή η νέα πορεία που ξεκινά με μεγάλες μεν φιλοδοξίες αλλά και ανάγκες για στέγαση, διατροφή για όσους θα φοιτήσουν μακριά από το σπίτι και την οικογένεια τους, μετακινήσεις, βιβλία, εισιτήρια και πολλά πολλά ακόμα έξοδα που προκύπτουν στην πορεία….πως λοιπόν αυτή η κατάσταση να μην σας προκαλεί άγχος και σε εσάς και στους γονείς σας;

Ευτυχώς σήμερα, ακόμα και σε περιόδους που οικογένειες βιώνουν οικονομική στενότητα, υπάρχουν λύσεις για μια πιο εύκολη φοιτητική ζωή.

Τα προνομιακά πακέτα της Τράπεζας Κύπρου που απευθύνονται σε νέους δίδουν απαντήσεις σε όλα τα προβλήματα των γονέων τους. Είτε αυτοί είναι γονείς φοιτητών είτε εργαζόμενων νέων που έχουν ανάγκες σε αυτό το στάδιο της ζωής τους. Το πακέτο νέων της Τράπεζας Κύπρου 18-25 προσφέρει μοναδικά προνόμια για εθνοφρουρούς, φοιτητές και εργαζόμενους!

Tags: