Είμαστε κι εμείς που δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς το αγαπημένο μας ρόφημα

Οι λάτρεις του καφέ ψάχνουμε συνεχώς κάτι καινούργιο, κάτι που θα μας κάνει τις γευστικές απολαύσεις μοναδικές, αφού είναι η αγαπημένη μας συνήθεια στην καθημερινότητά μας.

Γι΄ αυτό και τα Coffee Island φροντίζουν να μας παρέχουν αυτό που λέμε ποιοτικό specialty καφέ διατηρώντας όλα του τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μέχρι να τον γευτούμε. Δεν είναι ένας απλός καφές πλέον, έχει γίνει ολόκληρη επιστήμη!

Οι ανθρώποι της Coffee Island γυρίζουν όλο τον κόσμο για να ανακαλύψουν και να μας προσφέρουν τις καλύτερες ποικιλίες καφέ. Ταξιδεύοντας, έρχονται σε άμεση επαφή με τις φάρμες τις οποίες συνεργάζονται επενδύοντας στην πρώτη ύλη, τους ωμούς κόκκους, ώστε να έχουμε την απόλυτη και ολοκληρωμένη εμπειρία καφέ. Εμβαθύνουν όλο και περισσότερο στην επιστήμη του καφέ αφού ανταλλάζουν τα μυστικά τεχνογνωσίας τους μέσω του direct trade.

Αξιολογώντας την πρώτη ύλη αναζητούν πάντα να βρουν το καλύτερο γευστικό προφίλ. Τα Coffee Island έχουν δημιουργήσει το MicroFarm Project® από τον Οκτώβριο του 2014 και προχωρούν στη διάθεση περιορισμένων ποσοτήτων καφέ από συγκεκριμένες φάρμες ανά τον κόσμο για να γνωρίσουμε ξεχωριστές ποικιλίες καφέ για την παρασκευή κρύων και ζεστών, ανάλογα με την εποχή, ροφημάτων στο espresso bar, αλλά παρέχοντας και υψηλής ποιότητας specialty ποικιλία καφέ για την παρασκευή τους στο σπίτι.

Στα γνωστά καφεκοπτεία Coffee Island θα μας παρέχουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα τις διαθέσιμες ποσότητες της κάθε ξεχωριστής ποικιλίας καφέ που ανακαλύπτουν μέσα από τα ταξίδια τους, δίνοντάς μας όλες τις σχετικές πληροφορίες. Για παράδειγμα, πληροφορίες για τη φάρμα, το είδος του καρπού, τη μέθοδο επεξεργασίας του καρπού, την πιστοποίηση του καφέ, το προφίλ ψησίματος του καφέ και το γευστικό του προφίλ.

Αυτή τη φορά οι άνρθρωποι της Coffee Island έφτασαν μέχρι την Ινδονησία, στην ανατολική Ασία για να ανακαλύψουν ένα μοναδικό specialty καφέ, limited edition και 100% Arabica με το MicroFarm Project®. Ταξίδεψαν και γνώρισαν τους Sumatra Gayo κόκκους καφέ. Αυτή τη μοναδική ποικιλία καφέ, θα έχουμε την ευκαιρία να την γευτούμε και να την απολαμβάνουμε από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο αλλά και τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο.

Το γευστικό του προφίλ έχει άρωμα λεμονιού, ροδάκινου, χρυσής σταφίδας, σύκου, κακάο, καραμέλας, αμυγδάλου, βανίλιας, μπαχαρικού, καπνού και γεύση λεμονιού, κακάο, καρύδας και καραμέλας.

Tags: