Τάσος Τρύφωνος: «Έλεος ο κάθε ψυχοπαθής και ψυχασθενής  να βγάζει τα ψυχολογικά του…»

Όσα είπε ο παρουσιαστής!

Εδώ και λίγες μέρες γίνεται ο κακός χαμός στο διαδίκτυο και όχι μόνο για το θέμα που προέκυψε στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Ο πιο Αδύναμος Κρίκος» σχετικά με ερώτηση  του παρουσιαστή  σε 10χρονη «Όταν μεγαλώσεις, εσύ πρέπει να πας στα καλλιστεία. Θα γίνεις Σταρ Κύπρος…».

Μετά και την αντίδραση της συζύγου του Υπουργού Γεωργίας, Μαρίνα Μιχαηλίδου Καδή, (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) η Λήδα Κουρσουμπά χτες το απόγευμα εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα αυτό (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο στον «Love Fm», ο Τάσος Τρύφωνος ανάφερε πως έχει πολλά μαζεμένα να στείλει σε κάποιους δικαστικά για το θέμα με τα ρατσιστικά σχόλια που γράφονται στα social media και το διαδίκτυο γενικότερα, χωρίς να αναφέρεται στο θέμα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες: «Έλεος ο κάθε ψυχοπαθής και ψυχασθενής  να βγάζει τα ψυχολογικά του στο διαδίκτυο».

Η αναφορά αυτή έγινε από τον Τάσο Τρύφωνος σε σχέση με την απόφαση του δικαστηρίου πρόσφατα για τα ρατσιστικά σχόλια που έγιναν από μια γυναίκα σε έναν άντρα από την Ασία που είχε υιοθετήσει παιδιά και καταδικάστικε η γυναίκα αυτή και πως ο ίδιος θα μπορούσε να κάνει το ίδιο για τα όσα ρατσιστικά γράφτηκαν από κάποιους.