«Με αγάπη Χριστιάνα» αυτό είναι το concept και οι συνεργάτες της Χριστιάνας

Με ανακοίνωσή του, ο ALPHA Κύπρου αποκαλύπτει το concept αλλά και τους συνεργάτες της Χριστιαάνας Αριστοτέλους… μυστήριο παραμένει ακόμα ο τέταρτος πανελίστας αφού όπως όλα δείχνουν δεν έχει ακόμη βρεθεί ο κατάλληλος.

Πιο κάτω παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση η οποία αποκαλύπτει το περιεχόμενο της εκπομπής αλλά και αυτούς που αναλαμβάνουν τα μαχαίρια …της κουζίνας!

«Γλυκιά, ανθρώπινη μα κυρίως με μια καρδιά γεμάτη αγάπη η Χριστιάνα έρχεται στον ALPHA Κύπρου για να ζεστάνει τα απογεύματά μας…

Γιατί το απόγευμά θέλει αγάπη, χαρά, ξεγνοιασιά, γέλιο, μα πάνω απ’ όλα καλή παρέα! Γι’ αυτό και ο ALPHA Κύπρου φέρνει κοντά σας την πιο αγαπημένη οικοδέσποινα της Κυπριακής τηλεόρασης, την Χριστιάνα Αριστοτέλους!

 

«Με αγάπη Χριστιάνα», έτσι όπως σας αξίζει! Αγάπη, γέλιο, ειλικρίνεια, αυθορμητισμός… όμορφα συναισθήματα που θα κάνουν το απόγευμά σας απολαυστικό αλλά και πιο όμορφο μαζί με την Χριστιάνα. 

Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, καθημερινά από τις 16:00 μέχρι και τις 18:00 η Χριστιάνα και η παρέα της, θα σας κρατάνε συντροφιά κάνοντας τα απογεύματά σας απολαυστικά, με συνεντεύξεις, ενημέρωση για τα τελευταία νέα της showbiz, μόδα, παιχνίδια, διαγωνισμούς, μαγειρική… όλα αυτά με κέφι, τρέλα και άφθονο γέλιο. «Με αγάπη Χριστιάνα», μια εκπομπή στην οποία ο τηλεθεατής είναι πρωταγωνιστής της καρδιάς μας.  

Μαζί της οι: Άντρη Αθανασίου, Βαρβάρα Ζαχαρίου, Χάρης Παπαθεοχάρους και Κάλια Ελευθερίου

Στη μαγειρική οι: Περικλής Ρουσουνίδης, Γιώργος Ερωτοκρίτου, Μαριέλλα Χρίστου 

Αρχισυνταξία: Άντρη Αθανασίου

Σκηνοθεσία: Γιώργος Νταούλης

 

 

«Με Αγάπη Χριστιάνα» …γιατί και το απόγευμα θέλει αγάπη!  

Tags: