Κύπρια τραγουδίστρια ετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο της ξεκίνημα (pics)

Καταρχήν ευχηθούμε καλή αρχή

Γιώργος Θεοφάνους, Ευριδίκη, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και Δέσποινα Ολυμπίου μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα τους στις «Νότες» στη Λεμεσό, το Σάββατο που μας έρχεται και όπως μαθαίνουμε βρίσκονται σε πυρετό προβών και προετοιμασιών!
 
Το επιτυχημένο σχήμα που αγαπήσαμε πέρσι το χειμώνα, επιστρέφει -σαφώς ανανεωμένο βεβαίως- αλλά με την ίδια διάθεση για διασκέδαση.
 
Αν τους είδατε πάντως να… κυκλοφορούν στη Λεμεσό, σας ενημερώνουμε ότι οι αγαπημένοι καλλιτέχνες βρίσκονται εδώ και μέρες στην Κύπρο για τις πρόβες τους.
 
Την Ευριδίκη πάντως την εντοπίσαμε χθες, στο ατελιέ της σχεδιάστριας μόδας Ελίνας Λεβέντη στη Λεμεσό, για το απαραίτητο fitting πριν την πρεμιέρα, αφού επέλεξε τις δικές της δημιουργίες για τις εμφανίσεις της το φετινό χειμώνα.
 
Στις φωτογραφίες που ανάρτησε η Ευριδίκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βλέπουμε ένα από τα 3 κομμάτια που επέλεξε τις εμφανίσεις της στις «Νότες» και ανυπομονούμε για τα υπόλοιπα που είμαστε σίγουροι ότι για μια ακόμη φορά θα μας εντυπωσιάσουν!


 
Το σχήμα κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στη Λεμεσό!

Tags: