Έξαλλος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ με την σύντροφο του μετά τον χωρισμό τους (pics)

«Καλά θα κάνεις να»….

Μετά την αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη για πρώτη φορά στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντζογλου, ο ίδιος μπήκε στην αντεπίθεση.

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram δημοσίευσε ένα «μήνυμα-καρφί» προς το πρόσωπο της πρώην συντρόφου του Αγγελικής Ηλιάδη.

 

Να σας υπενθυμίσουμε τις δηλώσεις της τραγουδίστριας: «Τώρα δεν είμαστε μαζί με τον Σάββα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχουμε χωρίσει, αλλά θεωρώ πως ήταν μια απόφαση που έπρεπε να την πάρω για το καλό όλων. Βεβαίως δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει. Δυο άνθρωποι ξεκινούν με διάθεση να προχωρήσουν μαζί τη ζωή τους στην πορεία όμως μπορεί ο ένας να πάρει άλλον δρόμο. Βεβαίως έφταιγε και η απόσταση, αλλά πολλοί πατεράδες λείπουν.Ο Σάββας λατρεύει τον Βασίλη και τον Μπάμπη, αλλά θεωρώ πως θα έπρεπε να δίνει πιο πολύ προσοχή στα παιδιά. Είτε είμαστε μαζί, είτε δεν είμαστε, παραμένουμε μια οικογένεια για αυτά τα δύο παιδιά. Δεν μοιράστηκα μαζί του την περιπέτεια της υγείας μου. Δεν τον είχα ενημερώσει, το έμαθε μετά. Και στους γονείς μου το είπε τελευταία στιγμή».

Η ανάρτηση του Σάββα Γκέντζογλου: