Ανδρέας Γιόρτσιος: Η αλήθεια για την κόντρα με Αριστοτέλους, η Ευριπίδου και η σάτιρα του Λούη

Ο Ανδρέας Γιόρτσιος για όλους και για όλα στην ShowBiz

Είναι από τους πιο cool και χαμογελαστούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στον χώρο των media. Και να μην τον γνωρίζεις προσωπικά, αμέσως θα σε κερδίσει η απλότητα και το χαμόγελο του.

Έτσι και αλλιώς, αυτός είναι και ο τίτλος της εκπομπής του «Happy Hour»!  Ο Ανδρέας Γιόρτσιος είναι όντως «Happy» αφού φέτος έχει καταφέρει να κάνει την ανατροπή στην κυπριακή τηλεόραση, μιας και κέρδισε το στοίχημα με τους τηλεθεατές. Τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του έχουν δικαιώσει το κρατικό κανάλι ΡΙΚ, και αρκετές φορές έχει βρεθεί πρώτος αφήνοντας πίσω του την «αντίπαλό» του στην απογευματινή ζώνη Χριστιάνα Αριστοτέλους, πράγμα που δεν το πίστευε ούτε ο ίδιος.

Η συνέντευξη μας έγινε σε έναν γνώριμο χώρο για τον ίδιο, μιας και επιλέξαμε να γίνει στο στούντιο της εκπομπής του στο ΡΙΚ.

Απαντά αν θα συνεχίσει και του χρόνου το «Happy Hour», την γνωριμία του με τον Κωνσταντίνο Ιάσωνος, τις φιλίες στον χώρο των ΜΜΕ, την πραγματική αλήθεια με την φημολογούμενη κόντρα του με την Χριστιάνα Αριστοτέλους και αν θα έκανε εκπομπή μαζί της…

«Εγώ νομίζω δεν υπήρξε ποτέ κόντρα με την Χριστιάνα. Σε ότι αφορά την απάντηση της επειδή την διάβασα πάρα πολύ καλά, νομίζω σε εσάς έγινε,  όταν με ρώτησαν να ξανά απαντήσω σε αυτό, είπα παιδιά όπως το αντιλαμβάνομαι τουλάχιστον με τα δικά μου τα ελληνικά, δεν σχολιάζει εμένα… σχολιάζει διάφορα άλλα δημοσιεύματα κλπ»

Σχολιάζει την σάτιρα του Λούη Πατσαλίδη για την εκπομπή του, αποκαλύπτει αν θα συνεργαζόταν με τον Τάσο Τρύφωνος, την Κωνσταντίνα Ευριπίδου και αν έχει καβαλήσει» το καλάμι!

Αυτά και άλλα πολλά, σε μια πολύ ενδιαφέρον συνέντευξη!

Συνέντευξη στην Μαρίνα Χατζηχριστοδούλου (marina_had)
Κάμερα και μοντάζ: Γιάννης Κυριάκου (johnnykyriakou_official)

Δείτε την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο: