Ποιο κανάλι είναι στην πρώτη θέση της τηλεθέασης μετά την έναρξη της νέας σεζόν;

Όλες οι πληροφορίες στο Johnny’s Blog.

Και η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει!

Έχουν γίνει σχεδόν όλες οι πρεμιέρες των τηλεοπτικών σειρών και εκπομπών στην Κύπρο όπως και οι παρουσιάσεις για τα τηλεοπτικά προγράμματα του κάθε σταθμού.

Η αλήθεια είναι πως την φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει περισσότερες σειρές από κάθε άλλη χρονιά.

Βέβαια το τηλεοπτικό κοινό από τις πρώτες βδομάδες έναρξης της νέας τηλεοπτικής σεζόν έδειξε την προτίμηση του από τα νούμερα τηλεθέασης.

Και πάμε να δούμε πιο τηλεοπτικό κανάλι άρεσε περισσότερο στον Κύπριο τηλεθεατή την βδομάδα 17 με 23 Σεπτεμβρίου. Εδώ να σας ενημερώσω πως ΑΝΤ1 και ΣΙΓΜΑ έχουν ήδη λανσάρει αρκετό από το νέο τους πρόγραμμα, ενώ αναμένεται περισσότερος «ανταγωνισμός» όταν και τα υπόλοιπα κανάλια θα ολοκληρώσουν τις πρεμιέρες τους από όλο τους το πρόγραμμα.

POLL:Ποια ψυχαγωγική εκπομπή παρακολουθείτε περισσότερο στην Κυπριακή TV;

Το κανάλι που κατάφερε να είναι στην κορυφή της NIELSEN είναι ο ΑΝΤ1 με μερίδιο τηλεθέασης 13,1% με μικρή διαφορά από τον ALPHA Κύπρου με μερίδιο τηλεθέασης 12,7% και το SIGMA με μερίδιο τηλεθέασης 12,6%. Στη συνέχεια στην 4η θέση βρίσκεται το TVONE με μερίδιο τηλεθέασης 10,2% όπου την φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει δυναμικότερα και με ανανεωμένο πρόγραμμα. Το ΡΙΚ1 κατακτά την 5η θέση με μερίδιο τηλεθέασης 8,1%.

Για να δούμε λοιπόν πιο κανάλι θα επικρατήσει για φέτος… το σίγουρο είναι πως  αναμένεται να είναι μια αρκετά «ανταγωνιστική» τηλεοπτική σεζόν.

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για  ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας!! 

https://www.facebook.com/ioannisgerolemoy
https://www.instagram.com/ioannisgerolemou
https://twitter.com/igerolemoy/

 

Tags: