Όλη η αλήθεια για το «ακύρο» και τον «πόλεμο» της Αριστοτέλους στον Σοφοκλέους

Όλες οι πληροφορίες στο Johnny’s Blog

Όλη η αλήθεια για την ξαφνική ακύρωση της εμφάνισης της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην εκπομπή του Μιχάλη Σοφοκλέους «Casa De Mikel».

Μέσα στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε μέσα από τα social media της εκπομπής του Μιχάλη Σοφοκλέους στον ΑΝΤ1 Κύπρου, είχε ανακοινωθεί πως αυτό το Σάββατο θα είχε καλεσμένη την Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Μετά από λίγη ώρα όμως ακοινώθηκε πως ακυρώθηκε από την ίδια την παρουσιάστρια για την εμφάνιση της στην εκπομπή του αγαπημένου ηθοποιού.

Διαβάστε Επίσης: Κέρδισε την μάχη της τηλεθέασης ο Μιχάλης Σοφοκλέους στην πρεμιέρα της εκπομπής του;

Στη συνέχεια δημοσιεύματα ήθελαν τον Αlpha Κύπρου να ασκεί βέτο στην Χριστιάνα Αριστοτέλους να μην πάει ως καλεσμένη στην εκπομπή «Casa De Mikel», αφού σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα είναι παρόμοια με εκπομπή που παίζεται στο δικό τους κανάλι.

Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Johnny’s Blog η Χριστιάνα Αριστοτέλους όντως ακύρωσε την εμφάνισή της στην εκπομπή του Μιχάλη Σοφοκλέους όχι όμως γιατί της άσκεισε βέτο το κανάλι της αλλά για τον λόγω πως το γύρισμα της εκπομπή του ηθοποιού είναι σήμερα ημέρα Πέμπτη, όμως απόψε θα είναι και η παρουσίαση του νέου προγράμματος του Αlpha Κύπρου για τη νέα σεζόν. Έτσι θα ήταν αδύνατον να παρευρεθεί στο γύρισμα της εκπομπής απόψε.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους θα πάει ως καλεσμένη του Μιχάλη Σοφοκλέους στην εκπομπή του μετά από μερικές εβδομάδες, κι αυτό είναι σίγουρο.

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ

Παρακάτω θα δεις τα δικά μου social media… αν θες για ιδέες, προτάσεις και συζήτηση… είναι στην διάθεση σου!!

https://www.facebook.com/ioannisgerolemoy
https://www.instagram.com/ioannisgerolemou
https://twitter.com/igerolemoy/