Δικαίωση για το «OMEGA» με την εκπομπή της Καινούργιου και το κόψιμο της Χαριτίνης;

Όλες οι πληροφορίες στο Johnny’s Blog.

Σαν «βόμβα» εν αιθρία έπεσε το κόψιμο της εκπομπής «Παρέα μου».

Το κανάλι του Αρχαγγέλου με ένα λιτό δελτίου τύπου ανακοίνωσε το πρόωρο τέλος της εκπομπής της  Χαριτίνης Ηλιάδου.

Λίγο μετά τη ανακοίνωση «βόμβα» την περασμένη Παρασκευή έστειλαν ακόμα ένα δελτίου τύπου ανακοινώνοντας πως την ώρα προβολής της εκπομπής «Παρέα Μου» θα βλέπουμε στην θέση της την Κατερίνα Καινούργιου με το «Ευτυχείτε».

Η αλήθεια είναι πως αφού έχουν την συνεργασία με το ελληνικό κανάλι «OPEN TV» έκαναν κίνηση ματ μέχρι να δουν πως θα εξελιχθεί το πρόγραμμα του καναλιού.

Διαβάστε Επίσης: Κέρδισε το στοίχημα το SIGMA με την επιλογή του για την Κωνσταντίνα Ευριπίδου;

Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η Κατερίνα Καινούργιου την πρώτη μέρα προβολής της εκπομπή της μέσα από το «OMEGA»; Άρεσε αυτή η αλλαγή στο τηλεοπτικό κοινό ή όχι;

Το «Ευτυχείτε» λοιπόν την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου ενώ είχε μία καλή πασά στο 12%, έπεσε στο πρώτο τέταρτο στο 2,3%! Η εκπομπή κυμάνθηκε σε τέταρτο στη συνέχεια γύρω στο 8% και στο κλείσιμο της εκπομπής γύρω στο 6%!

Για να είμαι δίκαιος όμως θα δούμε πως θα εξελιχθεί και η συνέχεια!

Σε αυτό το σημείο να σας αναφέρω πως ο μέσος όρος του καναλιού ανέβηκε στα νούμερα τηλεθέασης, αφού την φετινή τηλεοπτική χρόνια έχουν δυο πολύ χαρτιά στο πρόγραμμα τους, το GNTM και η νέα σειρά μυθοπλασίας ο «Πρίγκιπας της φωτιάς».

Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν και θα δείξει στη συνέχεια αν η επιλογή του «OMEGA» να κόψει ξαφνικά την απογευματινή του εκπομπή ήταν σωστή!

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για  ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας!! 

https://www.facebook.com/ioannisgerolemoy
https://www.instagram.com/ioannisgerolemou
https://twitter.com/igerolemoy/

Tags: