Αποκλειστικό!! Αυτή είναι η νέα εκπομπή της Βασιλικής Χατζηαδάμου στον Alpha Κύπρου και πότε κάνει πρεμιέρα

Όλες οι πληροφορίες στο Johnny’s Blog.

«Παράδοση κατ’ οίκον» στον Alpha Κύπρου.

Με μια νέα εκπομπή έρχεται την φετινή χρονιά, όπως σας ενημερώσαμε στην ShowBiz σε προηγούμενο μας άρθρο (Δείτε εδώ) η παρουσιάστρια Βασιλική Χατζηαδάμου.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Johnny’s Blog η εκπομπή της Βασιλικής Χατζηαδάμου θα κάνει πρεμιέρα στους τηλεοπτικού μας δέκτες την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στον Alpha Κύπρου. Η εκπομπή θα ονομάζεται «Παράδοση κατ’ οίκον» και θα προβάλλεται το πιθανότερο μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού στις 21:15.

Η Βασιλική Χατζηαδάμου επιστρέφει στον Alpha Κύπρου ναι μεν με μουσική εκπομπή, όμως με διαφορετικό κόνσεπτ. Σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες μου στο Johnny’s Blog και στην ShowBiz η εκπομπή θα προβάλλεται μια φορά την βδομάδα. Θα έχει ένα πρόσωπο καλεσμένο από την Κυπριακή showbiz που θα πηγαίνει στο στούντιο μαζί με την δική του παρέα 4-5 ατόμων, που θα περνούν από διάφορες μουσικές δοκιμασίες. Μάλιστα η Βασιλική Χατζηαδάμου θα έχει πολλές εκπλήξεις στους καλεσμένους της για πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τους ίδιους μέχρι σήμερα.

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για  ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας!! 

https://www.facebook.com/ioannisgerolemoy
https://www.instagram.com/ioannisgerolemou
https://twitter.com/igerolemoy/