Αφιέρωμα για Τανιμανίδη-Μπόμπα! Η γνωριμία, ο έρωτας και ο γάμος που έρχεται

Όλες οι πληροφορίες στο Johnny’s Blog.

Ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της showbiz.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα παντρεύονται μετά από σχεδόν 2 χρόνια σχέσης.

Ο ίδιος ο παρουσιαστής γνωστοποίησε τη σχέση του με την Χριστίνα Μπόμπα στα τέλη Ιουλίου του 2016, κάτι που ξάφνιασε όλους με αυτό το σχόλιο «Όταν σε χτυπήσει… θα το καταλάβεις από το χαμόγελο!».

Ένας έρωτας μεγάλος γεννήθηκε που θα καταλήξει σε γάμο αυτό το Σάββατο το απόγευμα στη Σίφνο.

 

Ακολουθήστε μας στο Instagram: showbizcy_official 

 


Ο έρωτας και η γνωριμία:

Οι δύο τους γνωρίστηκαν, όταν ο παρουσιαστής ταξίδευε για το «World Party» και εκείνη εργαζόταν σε μεγάλη πολυεθνική… ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και σε λίγε ώρες θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είχε δηλώσει στο περιοδικό «Down Town»: «Δεν διέδωσα τη σχέση μου, απλώς δεν την έκρυψα. Έκανα ότι κάνουν εκατομμύρια ερωτευμένοι άνθρωποι στα social media. Το θέμα είναι ότι οι άλλοι το θεωρούν περίεργο επειδή, ας πούμε είμαι πιο γνωστός. Κάποιος μπορεί να ανεβάσει εκατοντάδες φωτογραφίες με τη σχέση του σε ένα χρόνο και να μην του πει τίποτα ο κόσμος, ενώ εγώ δυο να ανεβάσω θα πουν ότι εκθέτω τη σχέση μου».

Η συγκατοίκηση, η πρόταση γάμου και η γνωριμία της Χριστιάνας Μπόμπας και των γονιών του Σάκη Τανιμανίδη:

Το 2017, λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομήνικο και το «Survivor» ο παρουσιαστής και η σύντροφος του ταξίδεψαν μέχρι την  γενέτειρά του και μάλιστα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εκεί έγινε η πρώτη γνωριμία με τους γονείς του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπας όπου τους «κέρδισε» από την πρώτη στιγμή.

Πως έγινε η πρόταση γάμου και πότε «στέγασαν» τον έρωτα τους;

Λίγο λοιπόν πριν αναχωρήσει για το «Survivor» «στέγασαν» τον έρωτα τους τον Δεκέμβριο του 2017.

Αμέσως μετά ήρθε και έκπληξη πρόταση γάμου από τον παρουσιαστή στην σύντροφο του. Ο ίδιος παραδέχτηκε σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Down Town»: «Της έκανα πρόταση να γίνει γυναίκα μου. Για αρραβώνα δεν γνωρίζω κάτι. Η πρόταση έγινε σε ένα κλίμα εκπλήξεων. Η Χριστίνα μου ετοίμασε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι έκπληξη και εγώ εκεί αποφάσισα να της κλέψω τη δόξα κάνοντάς της μια μεγαλύτερη έκπληξη».

Μάλιστα ο έρωτας τους ήταν τόσο δυνατός που όπως είχε γίνει γνωστό σύμφωνα με δημοσιεύματα η Χριστίνα Μπόμπα άφησε την δουλειά της για να ακολουθήσει τον Σάκη Τανιμανίδη στο νησί.

Άλλωστε έτσι είναι οι μεγάλοι έρωτες!

Το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου το ευτυχισμένο ζευγάρι ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

 

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για  ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας!! 

https://www.facebook.com/ioannisgerolemoy
https://www.instagram.com/ioannisgerolemou
https://twitter.com/igerolemoy/

Tags: