Το μεγαλύτερο πάρτυ της χρονιάς έρχεται στη Λεμεσό για να δώσει χρώμα στην ελπίδα

Στις 13 Οκτωβρίου η Κύπρος ζει στους ρυθμούς του ΜΤΝ RUN IN COLOUR, της χρωματιστής εκδήλωσης που στηρίζει παιδιά με καρκίνο.

Το MTN RUN IN COLOUR, η ψυχαγωγική εκδήλωση με τρέξιμο ή περπάτημα 5 χιλιομέτρων μέσα στα χρώματα,  πραγματοποιείται στην Λεμεσό  στις 13 Οκτωβρίου και προσφέρει όλα τα καθαρά έσοδα σε παιδιά με καρκίνο του Ιδρύματος Ελπίδα.

Η ψυχαγωγική εκδήλωση με κοινωνικό χαρακτήρα που προσκαλεί ανθρώπους κάθε ηλικίας να τρέξουν ή να περπατήσουν μέσα στα χρώματα στις 13 Οκτωβρίου  στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού – στις 3 το απόγευμα, στηρίζοντας έμπρακτα τα παιδιά του Ιδρύματος Ελπίδα που πάσχουν από καρκίνο και λευχαιμία.

Σε μια προσπάθεια περαιτέρω στήριξης των παιδιών με καρκίνο η ΜΤΝ γίνεται ο κύριος συντελεστής του MTN Run in Colour.. Την ημέρα της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν στις 3 το απόγευμα στο χώρο στάθμευσης του Κίρζη για την προθέρμανση με χρωματοπόλεμο. Στις 4 θα ξεκινήσει η διαδρομή στα χρώματα. Οι συμμετέχοντες θα τρέξουν ή θα περπατήσουν 5 χιλιόμετρα στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού. Στη διαδρομή θα περάσουν  κάτω από ειδικούς θαλάμους χρωμάτων, τα colour stations, απ’ τους οποίους βγαίνουν πολύχρωμοι. Στη διαδρομή οι συμμετέχοντες θα περάσουν δύο φορές κάτω από 5 θαλάμους χρωμάτων. Στον τερματισμό θα στηθεί ένα πολύχρωμο μουσικό φεστιβάλ!

Πέρα από το ψυχαγωγικό κομμάτι, η εκδήλωση έχει και κοινωνικό χαρακτήρα αφού όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα Ελπίδα που στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο.  Στην εκδήλωση μπορούν να λάβουν μέρος άνθρωποι κάθε ηλικίας: παιδιά, νέοι, ομάδες από εταιρείες, ηλικιωμένοι. Με κάθε αγορά εισιτηρίου ΟΛΟΙ παίρνουν φανέλα και γυαλιά, τα οποία είναι απαραίτητα για να μπορέσουν να εισέλθουν στο χώρο την μέρα της εκδήλωσης. Κατά την είσοδό τους στην εκδήλωση όλοι θα πάρουν χρώμα!

Το πρώτο RUN IN COLOUR πραγματοποιήθηκε με ρεκόρ 6.000 συμμετοχές και το δεύτερο με ρεκόρ 12.000 συμμετοχές. Η πιο δυναμική και ψυχαγωγική εκδήλωση φέτος αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν πέρσι 2 εβδομάδες πριν την εκδήλωση, ενώ φέτος προπωλούνται ήδη στα περίπτερα Αγίου Νικολάου στην Λεμεσό, στο περίπτερο Οκτάγωνο στην Λευκωσία, στο περίπτερο Τζιοβάννης στην Λάρνακα και Time-Out στην Πάφο. Παράλληλα, όσοι το επιθυμούν μπορούν να πάρουν το εισιτήριό τους διαδικτυακά στο www.runincolour.com.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/runincolour  και στο www.runincolour.com

 

Tags: