Τα Μαουί επισκέπτονται την Λεβέντειο Πινακοθήκη

Τα Μαουί γεννιούνται από την παιδική φαντασία.

Οι παιδικές ζωγραφιές παίρνουν ζωή και γίνονται υπέροχα λούτρινα/απαλά φιλαράκια που συντροφεύουν τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας!

Τα Μαουί γεννιούνται από την παιδική φαντασία, όπως αυτή αποτυπώνεται στο χαρτί για να γεμίσουν την αγκαλιά του παιδιού που τα δημιούργησε!

Αυτή την φορά όμως είχαμε μια πρόσκληση/πρόκληση να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε 2 διαφορετικά teddies, τον ARTie και τον Ρούζβελτ για τη Λεβέντειο Πινακοθήκη.

Ο teddy ARTie φέρει τα χαρακτηριστικά σύμβολα και λογότυπα της Πινακοθήκης, ενώ ο teddy Ρούζβελτ είναι εμπνευσμένος από τον 26ο πρόεδρο των Η.Π.Α. Θεόδωρο Ρούζβελτ του οποίου το υποκοριστικό ήταν “Teddy”. Όνομα που επέζησε στο πέρασμα του χρόνου, αφού αυτή η ονομασία δόθηκε στο διάσημο λουτρινο αρκουδάκι “teddy bear”.

Τα αριθμημένα και περιορισμένης κυκλοφορίας “teddies”-10 αντιγραφα από το κάθε είδος- διατίθενται αποκλειστικά στο Πωλητήριο της Λεβεντείου Πινακοθήκης.

Γνωρίστε τα Maoui Imaginary Friends στo Facebook (https://www.facebook.com/MAOUIimaginaryfriends/)  & στο Instagram (https://www.instagram.com/maoui_imaginaryfriends/ )

Tags: