My happiest moments: Ο μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός από την ΚΕΑΝ συνεχίζεται και μοιράζει απίστευτα δώρα

Η ΚΕΑΝ ανακοινώνει τις δύο πρώτες μεγάλες νικήτριες του διαγωνισμού My Happiest Moments που τρέχει αυτό το καλοκαίρι με μεγάλο έπαθλο αξέχαστα ταξίδια σε συναρπαστικούς προορισμούς.

Η  Γιάννα Γιάγκου έχει κερδίσει ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Dubai, με επίσκεψη στον καταυλισμό των Βεδουίνων και σαφάρι καμήλας, ενώ η Σκεύη Παρασκευά έχει κερδίσει ταξίδι για δύο άτομα στο Abu Dhabi, που περιλαμβάνει επίσκεψη στο μαγευτικό Yas island, την κοσμοπολίτικη Yas Marina, περιήγηση στο φαντασμαγορικό παλάτι του Εμίρη, ξέφρενο παιχνίδι στο Yas Waterwold, και εκπληκτικές βόλτες στο Ferrari World.

Και φυσικά πολλοί άλλοι τυχεροί έχουν κερδίσει μεγάλα δώρα και ταξιδάκια στον μεγαλύτερο διαγωνισμό αυτού του καλοκαιριού, αφού κάθε μέρα αναδεικνύεται και ένας τυχερός.

Ο διαγωνισμός συνεχίζεται μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου και μοιράζει καθημερινά δωροεπιταγές, διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία, αεροπορικά εισιτήρια και πολλά άλλα πλούσια δώρα! Οι συμμετοχές είναι πολλές και το ενδιαφέρον στο τέρμα, μια και ο τρίτος μεγάλος τυχερός, που θα αναδειχθεί στο τέλος του διαγωνισμού, θα ταξιδέψει μαζί με ένα δικό του άτομο στο Bilbao, στην Ισπανία, για να παρακολουθήσει τα MTV Europe Awards, στις 4 Νοεμβρίου 2018, στην πιο διάσημη μουσική βραδιά της Ευρώπης, παρέα με τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου στον κόσμο.

Πώς συμμετέχετε; Υπάρχει ένας μαγικός κωδικός. Κρύβεται κάτω από τα λευκά καπάκια των χυμών ΚΕΑΝ 1Litr, πορτοκάλι και 5 φρούτα, και προσφέρει ευκαιρίες για καταληκτικά δώρα! Αναζητήστε τον κωδικό και δείτε αν κερδίσατε. Ο τρόπος είναι απλός. Κάντε εγγραφή στη σελίδα της ΚΕΑΝ στο Facebook και γράψτε τον κωδικό, ή στείλτε τον με μήνυμα στο 1020. Θα διαπιστώσετε στη στιγμή αν κερδίσατε ένα από τα καθημερινά δώρα και αυτόματα θα μπείτε στην κλήρωση για το τελευταίο μεγάλο δώρο: ταξίδι για δύο άτομα στο Bilbao, στην Ισπανία, για να παρακολουθήσετε τα MTV Europe Awards!

ΚΕΑΝ: My happiest moments!

Κάντε γρήγορα. Μπορεί να είστε εσείς οι τυχεροί!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΕΑΝ

Η KEAN Soft Drinks Ltd ιδρύθηκε το 1949 από τον χημικό Τάκη Χριστοδούλου, με σκοπό την παραγωγή χυμών από κυπριακά εσπεριδοειδή και ήταν η πρώτη εταιρεία, το 1981, που παρήγαγε χυμούς σε συσκευασίες TetraPak στην Κύπρο. Σήμερα, με τεράστιο χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, η KEAN δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Άπω Ανατολή, την Αφρική και τις ΗΠΑ. Η ΚΕΑΝ τα τελευταία χρόνια προχώρησε στην ενσωμάτωση νέων προϊόντων στον Όμιλο της μέσω θυγατρικών εταιρειών. Επίσης δραστηριοποιείται στον τομέα Ξενοδοχείων και μονάδων Μαζικής Εστίασης (HORECA) με μια τεράστια γκάμα από προϊόντα. Η σειρά χυμών Prima και τα αλλαντικά Kristi καθώς και τα ελληνικά γιαούρτια ΚΡΙ-ΚΡΙ διανέμονται από την KEAN Food Link ltd. Τα παγωμένα προϊόντα ψαριού και ο καπνιστός σολομός Mister Fish, τα προϊόντα κοτόπουλου SFC και τα ελληνικά παγωτά ΚΡΙ-ΚΡΙ διανέμονται από την KFL Logistics Ltd. Επίσης, η ΚΕΑΝ ανέλαβε την εμπορική αντιπροσωπεία και διανομή των γνωστών προϊόντων HEINZ, AMOY, Farley’s, HP, Lea & Perrins, κ.ά. στην κυπριακή αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.kean.com.cy.

Tags: