«8 ΛΕΞΕΙΣ» Αντίστροφη μέτρηση για την ΠΡΕΜΙΕΡΑ… με σέξι γυναίκες σε ένα ερωτικό τρίγωνο!

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Ειρήνη Καραγιώργη, Βαρβάρα Λάρμου και Δανάη Παππά είναι οι τρεις σέξι ηθοποιοί που θα περικυκλώσουν… το ερωτικό τρίγωνο της νέας σειράς «8 ΛΕΞΕΙΣ», που έρχεται στον ALPHA Κύπρου!

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 21:00 κάνει ΠΡΕΜΙΕΡΑ η πολυσυζητημένη παραγωγή «8 ΛΕΞΕΙΣ», σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και παραγωγή Αντρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου. Θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:15 με διπλά επεισόδια. Μέσα από τη σειρά οι τηλεθεατές θα ταξιδεύσουν σε Αθήνα, Ρώμη, Κέρκυρα και όχι μόνο!

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο θα γίνουν τρομερές αποκαλύψεις γύρω από το συγκλονιστικό και άκρως ερωτικό story, με τις τρεις ερωτεύσιμες γυναίκες να κρατούν ρόλους-κλειδιά που θα ξεκλειδώσουν περισσότερες από «8 ΛΕΞΕΙΣ»…

«Ηλιάνα» (Ειρήνη Καραγιώργη): Η πρωταγωνίστρια της σειράς και νέα μούσα του Αντρέα Γεωργίου, διατηρεί σχέση με τον «Οδυσσέα» (Αντρέα Γεωργίου), αλλά οι περιστάσεις την αναγκάζουν να παντρευτεί τον αδελφό του, ένα άνδρα με πανίσχυρες δυνάμεις και σκοτεινό παρελθόν. Όμως, το πάθος της για τον «Οδυσσέα» φουντώνει και γίνεται ανεξέλεγκτο σε μία τυχαία συνάντησή τους στην Ιταλία… Στο γάμο της, όμως, αισθάνεται καταπίεση και κάποια γεγονότα θα την οδηγήσουν στη δική της επανάσταση.

«Σμαράγδα» (Βαρβάρα Λάρμου): Η γοητευτική ηθοποιός που αγαπήσαμε στη σειρά «Μπρούσκο», μεταμορφώνεται σε σχεδιάστρια μόδας! Εισβάλλει στις «8 ΛΕΞΕΙΣ» με ένα μυστηριώδη ρόλο που θα περιπλέξει γεγονότα και θα κινήσει όλα τα βλέμματα επάνω της. Κουβαλά αδυναμίες, μελανά σημεία, αλλά και σκοτεινά μέρη που βρίσκονται βαθιά κρυμμένα στην ψυχή της και σχετίζονται ως επί το πλείστον με το παρελθόν της.

«Ρωξάνη» (Δανάη Παππά): Η γυναίκα που εμπιστεύεται ένα λάθος άνδρα, τον ερωτεύεται και αποκτά παιδί μαζί του ακούει στο όνομα «Ρωξάνη». Γίνεται το τρίτο πρόσωπο στο γάμο της

«Ηλιάνας» και του «Μιχαήλ» (Ιάσονα Παπαματθαίου) και η μητέρα ενός μωρού που δεν αναγνώρισε ακόμη ο πατέρας του, φοβούμενος για το σκάνδαλο που ίσως ξεσπάσει. Η ίδια αρχίζει τις προσπάθειες να φέρΠρεμιέρα ει κοντά πατέρα και γιο, χωρίς να της εγγυάται κανείς το αποτέλεσμα…

«8 ΛΕΞΕΙΣ»: Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 21:00 & κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:15, από τον ALPHA Κύπρου!