Τραγωδία στην Λάρνακα! «Έσβησε» 16χρονος ξαφνικά ενώ διασκέδαζε με φίλους του σε πάρτι

Το πάρτι κατέληξε σε τραγωδία…

Στα μαύρα ντύθηκε η κοινότητα Τρούλλων στην Επαρχία Λάρνακας και η οικογένεια ανήλικου μαθητή. Σε τραγωδία εκτυλίχθηκε το πάρτι για νεαρούς στο χωριό Τρούλλοι της Επαρχίας Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, 16χρονος μαθητής ενώ βρισκόταν σε σπίτι για πάρτι, έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του, μπροστά στα έντρομα μάτια φίλων του. Όταν οι φίλοι του προσπάθησαν να τον συνεφέρουν χωρίς αυτό να καταστεί δυνατόν, αμέσως κάλεσαν βοήθεια.

Ούτε οι προσπάθειες των μελών του ασθενοφόρου που έσπευσε στο σημείο δεν ήταν αρκετές δυστυχώς για να επανακτήσει τις αισθήσεις του ο άτυχος 16χρονος. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατο του.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου 16χρονου θα διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του που θα διενεργηθεί τη Δευτέρα. Πληροφορίες πάντως δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο θάνατος του μαθητή να οφείλεται σε εισρόφηση εμεσμάτων.

Η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση αιφνίδιου θανάτου.

Πάντως μέσω σχετικής ανάρτησης που έγινε στο διαδίκτυο, άτομα που βρίσκονται κοντά στην οικογένεια, αφού εκφράζουν τη θλίψη τους, ενημερώνουν ότι η κηδεία του άτυχου μαθητή θα τελεστεί την Τρίτη στους Τρούλλους και παρακαλούν αντί στεφάνων να γίνουν εισφορές για την οικογένεια.

Τα στοιχεία του άτυχου μαθητή δεν δημοσιεύονται επί του παρόντος για ευνόητους λόγους.