Θρήνος στη Λεμεσό: Πατέρας δύο παιδιών ο άτυχος Ανδρέας (pics)

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άτυχος Ανδρέας Παναγή από τη Λεμεσό βρήκε τραγικό θάνατο ενώ εργαζόταν στο γκαράζ του πατέρα του στην βιομηχανική περιοχή του Αγίου Συλά 

Καταπλακώθηκε από ανυψωτικό κρίκο καθώς επιδιόρθωνε βαρύ όχημα που μεταφέρει skip – Βρήκε ακαριαίο θάνατο

Ο άτυχος 32χρονος Ανδρέας Παναγή καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 2 ετών και ενός βρέφους. Η τραγική είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη και έντυσε στα μαύρα την οικογένεια του.

Όπως ανέφερε σε προηγούμενο δημοσίευμα η Cyprus Times, ο 32χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν καταπλακώθηκε από ανυψωτικό κρίκο -ο οποίος ήταν ανυψωμένος- την ώρα που επιδιόρθωνε βαρύ όχημα που μεταφέρει skip στο γκαράζ του πατέρα του που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή του Αγίου Σύλα στη Λεμεσό.

Kάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται, κρίκος που κρατούσε ανυψωμένο το βαριού τύπου όχημα, υποχώρησε και καταπλάκωσε τον νεαρό, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να βρει ακαριαίο θάνατο.

Υπενθυμίζεται πως σε δηλώσεις του Ανώτερος Λειτουργός του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας, Κύπρος Κύπρου ανέφερε πως οι έρευνες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο ενώ θα συνεχιστούν και αύριο. Σημείωσε ότι θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα και τυχών αστοχία του υδραυλικού συστήματος του φορτηγού καθώς και άλλα ενδεχόμενα.

Οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού θανατηφόρου εργατικού ατυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας.

 

Πηγή: Cyprus Times