Θλίψη στο Παγκύπριο για τη νέα τραγωδία: «Έσβησε» ο 24χρονος Χρίστος

Θλίψη για τη νέα τραγωδία στην άσφαλτο…

«Έσβησε» μετά από τροχαίο στη Λεμεσό ο 24χρονος Χρίστος Αρτεμίου – Εργαζόταν ως διανομέας φαγητού Μοιραία στροφή από οδηγό που του ανέκοψε την πορεία

Είχε τις αισθήσεις του όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Εναντίον του 60χρονου εκδόθηκε ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση της διερεύνησης του τροχαίου.

Κανείς δε μπορούσε να προβλέψει το τραγικό τέλος που επιφύλασσε η μοίρα στον 24χρονο Χρίστο Αρτεμίου, όταν ξεκινούσε για να πάει στη δουλειά του το βράδυ της Πέμπτης.

Ο άτυχος Χρίστος εργαζόταν ως διανομέας φαγητού. Γύρω στις 9 και 20 το βράδυ, 60χρονος Ελληνοκύπριος ο οποίος οδηγούσε το σαλούν όχημα του με βόρεια κατεύθυνση επί της οδού Αγίας Φυλάξεως, στην προσπάθεια του να στρίψει δεξιά προς την οδό Κρήτης ανέκοψε την ελεύθερη πορεία του άτυχου μοτοσικλετιστή ο οποίος κατευθυνόταν εξ αντιθέτου με νότια κατεύθυνση, όπως δήλωσε από τη σκηνή του δυστυχήματος ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού Μιχάλης Μιχαήλ.

Είχε τις αισθήσεις του αλλά τελικά… υπέκυψε στο μοιραίο

Ο άτυχος Χρίστος μετά τη σύγκρουση, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, έχοντας τις αισθήσεις του.

«Αρχικά είχε τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλά παρά τις προσπάθειες των ιατρών υπέκυψε» είπε ο κύριος Μιχαήλ.

«Οι εξετάσεις της Αστυνομίας βρίσκονται στο προκαταρτικό στάδιο. Έχει εντοπιστεί κράνος στη σκηνή αλλά δε μπορώ να αναφέρω με βεβαιότητα αν το φορούσε» δήλωσε ο κύριος Μιχαήλ.

Στον οδηγό του οχήματος έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. Οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Λεμεσού για ανάκριση. Εναντίον του 60χρονου εκδόθηκε ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση της διερεύνησης του τροχαίου.

Πηγή: Cyprus Times