Σπαραγμός: Το τελευταίο αντίο στην μικρή Sierra-Δημόσια δαπάνη η κηδεία της

Η τελευταία πράξη του δράματος για τη μικρούλα Sierra

Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στο Επισκοπειό την ερχόμενη Κυριακή – Κηδεύεται στη Ρουμανία η σορός της μικρής ύστερα από επιθυμία του πατέρα της – Με δημόσια δαπάνη θα τελεσθεί η κηδεία της 6χρονης όπως και των υπόλοιπων θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου

Το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν την ερχόμενη Κυριακή συγγενείς, φίλοι και πολιτεία στην 6χρονη Sierra Graze Seucaliuc που δολοφονήθηκε από τον καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνο, Νίκο Μεταξά.

Την ερχόμενη Κυριακή στις 16:00 το απόγευμα θα τελεσθεί εξόδιος ακολουθία στην Εκκλησία Αποστόλου Ανδρέα και Πάντων στο χωριό Επισκοπειό της επαρχίας Λευκωσίας, ενώ ύστερα από παράκληση του πατέρα της 6χρονης η σορός της μικρής θα διακομισθεί στην Ρουμανία, όπου και θα γίνει εκεί η ταφή της.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα.

Με δημόσια δαπάνη θα τελεσθεί η κηδεία της 6χρονης, όπως και των υπόλοιπων θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου.

Η ταφή της μητέρας της 6χρονης δεν έχει διευθετηθεί ακόμη.

Υπενθυμίζεται ότι η μικρή Sierra όπως και η μητέρας της Μαρί Ρόουζ, δολοφονήθηκαν στις 4 Μαίου του 2018 από τον Νίκο Μεταξά.

Η Μάρι Ρόουζ ήταν το πρώτο θύμα του Μεταξά που εντοπίστηκε, σε φρεάτιο στο Μιτσερό, ενώ η μικρούλα μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες εντοπίστηκε τελευταία, στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο τυλιγμένη σε σεντόνι.

 

Πηγή: Cyprus Times