Σοκ το ατύχημα σε λούνα παρκ της Αγίας Νάπας! 7χρονος γιος και η μητέρα του εκτοξεύτηκαν από περιστρεφόμενη κούνια

Ξεκόλλησε τμήμα περιστρεφόμενης κούνιας… Κινδυνεύει με ακρωτηριασμό ο μικρός…Υπέστη σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση η μητέρα

Το γέλοιο και η χαρά οικογένειας τουριστών από τη Ρωσία «πάγωσε» μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό μητέρας και του 7χρονου γιου της σε λούνα παρκ στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η 45χρονη μητέρα και ο 7χρονος γιος της διέμεναν σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας και το βράδυ της Παρασκευής αποφάσισαν να πάνε σε λούνα παρκ της περιοχής για να διασκεδάσουν.

Ωστόσο η χαρά τους παρολίγο να μετατραπεί σε τραγωδία όταν γύρω στις 10:30 το βράδυ ενώ βρίσκονταν σε περιστρεφόμενη κούνια, τμήματα της κούνιας φαίνεται ότι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κόπηκαν με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό και των δύο.

Σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο, το αγόρι φέρει μεγάλο ανοικτό κάταγμα στο πόδι και καταβάλονται μεγάλες προσπάθειες να μην ακρωτηριαστεί ενώ η μητέρα υπέστη σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση, φέρει θλαστικό τραύμα στο αριστερό γόνατο και κάταγμα στο δεξί χέρι.

Αρχικά και οι δύο μεταφέρθηκαν σε ιδιωτική κλινική στην Αγία Νάπα όμως στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης τους διακομίσθηκαν σε εξειδικευμένη ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό.