Γιατί πρέπει να επισκεφθείς τη Ρώμη ΤΩΡΑ!

Απευθείας πτήσεις από Λάρνακα και είσαι στη πανέμορφη Ρώμη!

Η Αιώνια Πόλη συναρπάζει τον ταξιδιώτη κάθε εποχή… Την περίοδο των Χριστουγέννων όμως «φοράει» το λαμπερό της μανδύα και σε καλεί να ζήσεις τη διαχρονική γοητεία της σε συνδυασμό με τη μαγεία που πάντα συνοδεύει τις μέρες αυτές.

Η εκπληκτική Piazza Navona φιλοξενεί μια μεγάλη αγορά ενώ στην Piazza del Popolo στήνονται 100 φανταστικές σκηνές από την ιστορία της γέννησης. Για άλλους, ο απόλυτος προορισμός είναι η πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό και η παρακολούθηση της λειτουργίας τα μεσάνυχτα της παραμονής των Χριστουγέννων.

«When in Rome, do as the Romans do…»

Να είστε λοιπόν προετοιμασμένοι να ακολουθήσετε τη φιλοσοφία και την αύρα της όταν ταξιδέψετε στη Ρώμη. Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν στη Αιώνια Πόλη για να νοιώσετε… ντόπιος!

1. Γευτείτε την pizza σας στα σκαλιά της PiazzaDiSpagna

Γιατί pizza; Μα γιατί βρίσκεστε στην Ιταλία! Εδώ θα ξεχάσετε και οτιδήποτε άλλο μπορεί να ξέρετε έως σήμερα ως πίτσα καθώς βρίσκεστε στην πατρίδα της. Διαλέξτε το κατάλληλο σκαλί στην PiazzaDiSpagna και απολαύστε!

2. Πετάξτε το κέρμα στη FontanaDiTrevi

Αφού κλείσετε τα αεροπορικά σας εισιτήρια με την TusAirways που από τις 11 Δεκεμβρίου σας ταξιδεύει στην Αιώνια Πόλη δύο φορές κάθε εβδομάδα, ολόχρονα, το επόμενο βήμα θα είναι να αποφασίσετε απλά πότε θα πετάξετε το κέρμα στην FontanaDiTrevi. Άλλωστε σύμφωνα με τον μύθο «εγγυάται» και την επιστροφή σας στην Ρώμη.

3. Εspresso στο Caffé Greco

Στον αριθμό 86 της ViaCondotti βρίσκεται ένα από τα παλαιότερα cafes της Ευρώπης, το CaféGreco. Εδώ η στάση για ένα espresso θεωρείται κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

4. Αναβιώστε το θρύλο των Μονομάχων!

Μια μεσαιωνική προφητεία λέει πως η Ρώμη θα υπάρχει όσο υπάρχει το Κολοσσαίο. Και ευτυχώς ένα από τα πιο μεγαλειώδη έργα της ανθρωπότητας μοιάζει να στέκει αγέρωχο στο τέρμα της λεωφόρου deiforiimperiali. Επισκεφθείτε το και αναβιώστε τον μύθο των Μονομάχων.

5. Shopping στην MercatoMonti

Οι Ιταλοί γνωρίζουν όσο κανένας άλλος λαός την σημασία της λέξη μόδας. Γνωρίστε λοιπόν και αποκτήστε άψογο ιταλικό στυλ σε μια ατελείωτη βόλτα στα μαγαζιά της περιοχής Monti.

6. Επίσκεψη στο MacroMuseoD’ArteContemporanea

ToMacro (PiazzaOrazioGiustiniani) είναι ένα από τα τέσσερα μουσεία σύγχρονης τέχνης που μπορεί να συναντήσει κανείς στην Ρώμη και αναμφίβολα το πιο ενδιαφέρον. Το μουσείο φιλοξενείται σε έναν χώρο που κάποτε λειτουργούσε σας σφαγείο ενώ είναι σχεδιασμένο από τον Γάλλο αρχιτέκτονα OdileDecq.

Και για τέλος επιβάλλεται επίσκεψη στο Βατικανό. Εμπειρία που θα θυμάται ο ταξιδιώτης μια ζωή.

Κλείστε λοιπόν τα εισιτήρια σας με TUSAIRWAYS ΤΩΡΑ για τις χειμερινές και Χριστουγεννιάτικες σας αποδράσεις και ταξιδέψτε με την μεγαλύτερη άνεση που σου προσφέρει η απόσταση 22-24 εκατοστών μεταξύ των θέσεων στα αεροπλάνα της εταιρείας.

Νέο δρομολόγιο Λάρνακα-Ρώμη από τον Δεκέμβρη και απευθείας πτήσεις 2 φορές την εβδομάδα, όλο το χρόνο, από 70 ευρώ.

Και μη ξεχνάτε ότι θα ταξιδέψετε με τα αεροπλάνα της TUS AIRWAYS FOKKER 100 JET τα οποία προσφέρουν περισσότερη άνεση και απόσταση μεταξύ των θέσεων και πλήρες γεύμα

Απολαύστε μια υπέροχη πτήση, κλείστε τα μάτια και ονειρευτείτε τη παραμονή σας στην Αιώνια Πόλη. Άλλωστε… όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη αυτό το χειμώνα με την TUSAIRWAYS!

Για κρατήσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.tusairways.com ή κρατείστε μέσω ταξιδιωτικού γραφείου.

Tags: