Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος! Ο καρκίνος στη γνάθο και το χειρουργείο!

Η ανατριχιαστική εξομολόγηση!

Το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα Μεσάνυχτα και συγκίνησε με τα όσα είπε!

Ο λόγος για το δημοσιογράφο Γιώργο Βότσκαρη που πριν λίγους μήνες είχε αποκαλύψει με ανάρτηση του στο Facebook, ότι πάσχει από καρκίνο.

«Τα πρώτα λεπτά, όταν μου το είπαν, σοκαρίστηκα, γιατί πριν από 5 χρόνια είχα χάσει και τον μπαμπά μου από αυτή την ασθένεια. Είχα ανακαλύψει ένα γρομπαλάκι στο εσωτερικό της άνω γνάθου. Με το που με είδε η στοματολόγος μου λέει αυτό είναι όγκος, πρέπει να κάνουμε βιοψία. Όταν άργησαν να την βγάλουν, εκεί άρχισα να υποπτεύομαι ότι κάτι τρέχει. Έφτασε Δευτέρα 4 Ιουνίου, δεν το αντιμετώπισα πολύ ψύχραιμα.

Είχα πει στη γιατρό να μου το πει κατευθείαν. Έκανε αυτό ακριβώς. Ήταν καρκίνος στην Άνω Γνάθο. Μου είπε ότι ήμουν γκαντέμης. Δεν υπήρχε κληρονομικότητα. Βγήκα έξω από το ιατρείο και πήγα κάπου μόνος μου. Απογοητεύτηκα τα πρώτα λεπτά. Δε με φόβισε η λέξη καρκίνος. 4 του μήνα μου ανακοινώθηκε, 14 πήγα για χειρουργείο», είπε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος.

 

youweekly.gr

Tags: