Γιώργος Αγγελόπουλος – Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα καυτά τετ-α-τετ στο ξενοδοχείο και η αποκάλυψη για την σχέση τους

Τι κι αν όλη η Αθήνα ψάχνει να βρει ένα ίχνος από το νέο φημολογούμενο ζευγάρι της πόλης, εκείνοι εφαρμόζοντας όσα προστάζει η λαϊκή ρήση «Αλλού τρώει αλλού πίνει, αλλού πάει και το δίνει» «γυρίζουν» την πλάτη στην Ελλάδα, δίνοντας τα πιο ζουμερά κοινά τους φωτογραφικά ενσταντανέ στους θαυμαστές τους στην Κύπρο.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής «Εδώ» στον ΣΚΑΪ και ο γοητευτικός νικητής του «Survivor» ταξίδεψαν την περασμένη εβδομάδα στην Κύπρο όπου παρουσίασαν με επιτυχία, και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, τη 13η απονομή βραβείων Time Out Eating Awards.

Μια επίσκεψη που όχι μόνο δεν κατεύνασε τον θόρυβο των φημών, αντίθετα τις ενίσχυσε περισσότερο, κάτι στο οποίο βέβαια έβαλαν το χέρι τους και οι δύο, αφήνοντας υπονοούμενα για το τι συμβαίνει μεταξύ τους και κυρίως χωρίς να δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση. Πιο χαρακτηριστικό στιγμιότυπο όλων, εκείνο όπου η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε ερώτηση που δέχτηκε από τον γοητευτικό Ντάνο, κατά τη διάρκεια γυρίσματος για την εκπομπή της, εάν τα έχει με τον Ντάνο, απάντησε: «Δεν μιλώ για τα προσωπικά μου».

Ίσως τελικά να τα «είπαν» όλα με τις πράξεις τους στην Κύπρο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες όχι μόνο ήρθαν πιο κοντά αλλά ήταν στην κυριολεξία αχώριστοι. «Έμειναν στο Hilton της Λευκωσίας σε διαφορετικά δωμάτια αλλά δεν υπήρξε πραγματικά μία στιγμή που να κυκλοφόρησαν ξεχωριστά. Διέκρινα δύο ανθρώπους χαρούμενους, όμορφους, που έδειχναν να περνούν όμορφα ο ένας με τον άλλον. Θα μπορούσαν να είναι ζευγάρι άνετα αλλά αυτά είναι προσωπικά θέματα που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να μείνουν για πολύ κρυφά», δηλώνει στο Youweekly.gr υπάλληλος του ξενοδοχείου που τους εξυπηρέτησε προσωπικά κατά τη διαμονή τους στο νησί.

Youweekly.gr

Tags: mc-sports