Χαρμόσυνα νέα: Ανακοίνωσε το φύλο του μωρού κρατώντας την φουσκωμένη κοιλίτσα της (pic)

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της βιώνει η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία περιμένει με αγωνία τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη.

Η παρουσιάστρια, που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και όπως έχει γίνει γνωστό, τη φετινή σεζόν θα βρίσκεται στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τρίτης ανακοίνωσε μέσω Instagram το φύλο του μωρού που περιμένει.

Η Μαντώ Γαστεράτου και ο Νίκος Ισηγόνης σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους, καθώς η παρουσιάστρια περιμένει αγοράκι.

Διαβάστε Επίσης:Φωτο: Απίστευτο δεν φαντάζεστε πόσο ετών είναι ο Τάσος Ευαγγέλου

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου:

«Μία από τις όχι και τόσο εποικοδομητικές συνήθειες που είχα αποκτήσει τον τελευταίο χρόνο, ήταν με το που ξυπνάω, αφού φάω το πρωινό μου, να αφιερώνω τουλάχιστον μισή ώρα από τον χρόνο μου στα social media. ΛΑΘΟΣ! Και μετά παραπονιόμουν ότι δεν έχω χρόνο για τον εαυτό μου…

Τους τελευταίους 2,5 μήνες αφήνω ό,τι μου τρώει χρόνο από την καθημερινότητά μου και ασχολούμαι με πράγματα που με γεμίζουν ηρεμία και χαρά! Όπως για παράδειγμα η γιόγκα για εγκύους, που όχι μόνο με ηρεμεί, αλλά με προετοιμάζει για να υποδεχθώ τον μικρό πρίγκιπά μου! Καλημέρα».

 

fthis.gr