Αποκαλυπτικό παρασκήνιο: Ο Οικονομόπουλος πέταξε στον δρόμο την Αραβανή

Αποκαλυπτικό παρασκήνιο!

Ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στον Νίκο Οικονομόπουλο και την Ευαγγελία Αραβανή ήταν το κερασάκι στην τούρτα που έγινε η αφορμή για να έρθει και το οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ciao! ο χωρισμός τους δεν ήταν ρόδινος αλλά έγινε με πολύ άσχημο τρόπο, ένα βράδυ που μετά από έναν μεγάλο καυγά, ο τραγουδιστής πέταξε έξω την παρουσιάστρια από το σπίτι που συγκατοικούσαν τον τελευταίο καιρό.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ευαγγελία είχε πει σε πολύ δικούς της ανθρώπους ότι η κυκλοθυμία του Νίκου και οι διαθέσεις του που άλλαζαν από λεπτό σε λεπτό, ήταν πράγματα που την έφερναν σε δύσκολη θέση.

Εκεί που ήταν ήρεμοι και περνούσαν καλά ξαφνικά με ασήμαντες αφορμές ξεσπούσαν οι καυγάδες, επειδή κάτι τον ενοχλούσε  και οι καυγάδες αυτοί έπαιρναν απρόβλεπτες διαστάσεις.

POLL:Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου Κύπρια Influencer;

Ο τελευταίος  μεγάλος καβγάς που δεν ξέρουμε για ποιο λόγο έγινε, έκανε τον τραγουδιστή έξαλλο με τις φωνές του να ακούγονται σε όλη την γειτονιά και την παρουσιάστρια μάταια να προσπαθεί να τον ηρεμίσει.

Στο τέλος όπως αναφέρει το δημοσίευμα, την άρπαξε και την πέταξε έξω, με την Ευαγγελία να παίρνει την απόφαση μετά από αυτή την κίνηση του πρώην συντρόφου της να βάζει το τέλος στη σχέση τους.

alphanews.live