Απίστευτο! Ο Γιώργος Μανίκας έβρισε άσχημα follower του και δεν είναι αστείο (pics)

Αυτό δεν το περιμέναμε!! 

Θέλησαν να του σχολιάσουν το σεξιστικό του σχόλιο και εκείνος απάντησε με κακοποίηση.

Είναι γνωστό πως στον κόσμο των social media σεξισμοί, ομοφοβίες κι άλλες τέτοιες «ομορφιές», δίνουν και παίρνουν με πρωταγωνιστές συχνά σελέμπριτις του τηλεοπτικού μικροαστισμού.

Πρόσφατο παράδειγμα αυτό του μοντέλου Γιώργου Μανίκα, ο οποίος δε δίστασε να χρησιμοποιήσει κακοποιητικές εκφράσεις, όταν κάποιοι «τόλμησαν» να επισημάνουν τον σεξισμό του. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το ημερολόγιο δείχνει Παρασκευή 8 Μαρτίου, Ημέρα της Γυναίκας κι ο κ. Μανίκας αποφάσισε να το «γιορτάσει», κάνοντας την ανάρτηση που ακολουθεί:

 

View this post on Instagram

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, στα πιο όμορφα πλάσματα της γης!!!! Μετά από χρόνια κ λόγω της ημέρας σας παρουσιάζω επίσημα και εγώ τη δικιά μου γυναίκα, το άλλο μου μισό, την μοναδική γυναίκα που μου πήρε την καρδιά κ το μυαλό, την μοναδική που με κατάλαβε από την αρχή κοιτώντας με, με ανοιχτό το στόμα από ενθουσιασμό και εξακολουθεί ακομα και σήμερα να με κοιτά έτσι… ..χωρίς γκρίνιες.. .. κ θετική σε κάθε μου επιθυμία χωρις όχι και μη !!!!! BE IN LOVE!!! ΤΑΓΚΑΡΕ ΤΟ ΦΙΛΟ/Η ΠΟΥ ΤΑΥΤΊΖΕΤΑΙ Η ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ…… #BEINLOVE #LOVE #LOVEWOMANS PASSION #MEANDYOU #MYGIRLS #mylove #,myprincess

A post shared by giorgos manikas (@giorgosmanikas) on

Αν και αρκετοί χρήστες βρήκαν διασκεδαστική (?!) τη συγκεκριμένη ανάρτηση, υπήρχαν κι λογαριασμοί που τη θεώρησαν σεξιστική και προσβλητική, αφού αναπαράγει γνωστά στερεότυπα για τις γυναίκες. Ανάμεσα σ΄αυτούς τους λογαριασμούς κι αυτός του _hoston, ενός ιστολογίου με θέμα την ανδρική ομορφιά.

Όπως μας αναφέρει ο διαχειριστής της σελίδας: «Κάνοντας swipe στα stories, είδα ένα από κάποιον που τον έκραξε ο Μανίκας σε μηνύματα επειδή σχολίασε το ποστ του».

Με αφορμή αυτό, ο διαχειριστής του _hoston ανέβασε δικά του «stories», ταγκάροντας τον λογαριασμό του Μανίκα…

Σχολιάζοντας το περιστατικό αυτό και μετά από το ριπόρτ που του έκανε, ο διαχειριστής του _hoston, δηλώνει: «Το θέμα είναι πόσο κακά πρότυπα βγαίνουν και τα πόσο κακά μηνύματα περνούν στα παιδιά – τι απόψεις πρεσβεύουν. Έχουμε σκληρύνει και δε σκάω πια μ΄αυτά. Αλλά αυτός στα νιάτα του σίγουρα έχει γελάσει με άτομα για το βάρος, τη σεξουαλικότητα ή ό,τι…».

avmag.gr