Σαουδάραβας πρίγκιπας συνελήφθη για σεξουαλικά όργια

Νοίκιασε έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, προκειμένου να υλοποιήσει τις νοσηρές του σκέψεις – Καταγγελίες από τρεις γυναίκες – Είμαι πρίγκιπας και κάνω ό,τι θέλω φέρεται να φώναζε

Σεξουαλική επαφή με άντρα από το προσωπικό, χρήση ναρκωτικών, σεξουαλική παρενόχληση, απειλές κατά της ζωής τους και αυξημένη δόση… αλαζονείας και έπαρσης, είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες που εκτόξευσαν εναντίον του πρίγκιπα Majed bin Abdullah bin Abdulaziz Al Saud, ενός εκ των υιών του εκλιπόντος βασιλιά Abdullah, τρεις γυναίκες που εργάστηκαν ως υπηρέτριες στην έπαυλη του Άραβα, στο Λος Άντζελες!

Ο πρίγκιπας συνελήφθη τον προηγούμενο μήνα μετά τις καταγγελίες που έγιναν, αφού οι γείτονες βρήκαν μία από τις γυναίκες αιμόφυρτη να κλαίει έξω από την έπαυλη του πρίγκιπα. Ο πρίγκιπας Μαχέντ είχε νοικιάσει το τεράστιο οίκημα στο Μπέβερλι Χιλς, η αξία του οποίου ανέρχεται σε 37 εκατ. δολάρια, προκειμένου να οργανώσει τα… όργια που είχε σχεδιάσει στο μυαλό του, μακριά από τα μάτια των… περίεργων.

Οι κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα κατάπεσαν από την εισαγγελία του Λος Άντζελες, αλλά οι αμερικανικές αρχές έχουν τη δυνατότητα να του απαγγείλουν κατηγορίες για πλημμέλημα, βάσει των οποίων μπορεί να καταδικαστεί ακόμη και σε έναν χρόνο φυλακή. Οι αποκαλύψεις για όσα συνέβησαν στη… βίλα των οργίων που είχε στήσει ο Σαουδάραβας πρίγκιπας, ήρθαν μόλις ένα 24ωρο μετά την απόρριψη των κακουργηματικών κατηγοριών που του είχαν προσάψει.

 

Ο 29χρονος είχε νοικιάσει την έπαυλη από τις 21 έως και τις 24 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τις κατηγορίες, αρχικά έκανε σεξ με άνδρα του υπηρετικού προσωπικού και στη συνέχεια επιτέθηκε στις τρεις γυναίκες, λέγοντας στη μία εξ αυτών να πάει στο δωμάτιο, στον πάνω όροφο και όταν ανέβει εκείνος, να του κάνει ό,τι της ζητήσει. Όταν η γυναίκα αρνήθηκε, απείλησε να τη σκοτώσει, φωνάζοντας πως εκείνος είναι πρίγκιπας και κάνει ό,τι θέλει. Στη διάρκεια των τριών ημερών, οι τρεις γυναίκες κατήγγειλαν πως υποχρεώθηκαν σε ακραίες και ανώμαλες σεξουαλικές πράξεις, οι οποίες τους προκάλεσαν ταπείνωση, ψυχική οδύνη, συναισθηματική και σωματική δυσφορία! Protothema.gr

Tags: