Πήρε ναρκωτικά και έπεσε από γκρεμό ο 15χρονος γιος γνωστού τραγουδιστή!

Τραγικές είναι οι λεπτομέρειες για τον θάνατο του 15χρονου γιου γνωστού τραγουδιστή. Σύμφωνα με το πόρισμα της έρευνας για το θάνατο του 15χρονου γιου του Νικ Κέιβ ο νεαρός έπεσε από βράχο ύψους 18 μέτρων, αφού πρώτα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών!

Ο νεαρός Άρθουρ Κέιβ «έφυγε» τον Ιούλιο που μας πέρασε, μετά την πτώση του από γκρεμό, σε παραθαλάσσιο δρόμο, στο Σάσεξ της Μεγάλης Βρετανίας. Ο θάνατός του βύθισε στη θλίψη την οικογένειά του, αλλά και σόκαρε την κοινή γνώμη παγκοσμίως.

Περίπου τέσσερις μήνες μετά, η έρευνα για το συμβάν έρχεται να σοκάρει ακόμα περισσότερο: όπως προέκυψε, πριν από την βουτιά θανάτου, ο 15χρονος είχε πάρει LSD!

Από την πτώση, ο άτυχος μαθητής υπέστη κάταγμα στο κρανίο και αιμορραγία στον εγκέφαλο και έσπασε και τα δύο του πόδια. Ο Άρθουρ άφησε την τελευταία του πνοή ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο με ελικόπτερο, με το πόρισμα να επισημαίνει πως δεν υπήρχε πιθανότητα να επιζήσει από τα τραύματά του!

«Ο γιος μας, Άρθουρ, ήταν ένα θαυμάσιο, χαρούμενο και αξιαγάπητο αγόρι», ανέφεραν ο Νικ Κέιβ και η σύζυγός του, Σούζι, μετά το θάνατο του 15χρονου, ενώ επισκέφθηκαν και το σημείο της τραγωδίας.

Tags: