Έφυγε από τη ζωή παίκτρια του «The Voice»!

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου της Beverly McClellan. Πρόκειται για τη 49χρονη τραγουδίστρια, η οποία συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του The Voice, το 2011.

H Beverly στις 30 Μαρτίου διαγνώστηκε με καρκίνο του ενδομητρίου που είχε εξαπλωθεί στην ουροδόχο κύστη και τα έντερα. Δυστυχώς την περασμένη Τρίτη έχασε τη «μάχη» και ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι για τη γειτονιά των αγγέλων.

Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε την Τετάρτη η σύζυγός της Monique, μέσα από το Facebook: «Ήθελα να μοιραστώ μια είδηση που ήταν δική μου για να την ανακοινώσω, αλλά δυστυχώς λόγω ασέβειας δεν είμαι η πρώτη που το λέω. Η Beverly McClellan έφυγε από τη ζωή. Ήταν περιτριγυρισμένη από τόσο πολλή αγάπη και μοιραστήκαμε μερικές όμορφες στιγμές τις τελευταίες ημέρες. Ευχαριστώ όλους όσους μας υποστήριξαν. Εκτιμούμε όλη την αγάπη που δώσατε και τα δώρα που μας στείλατε. Ειρήνη, αγάπη και φως σε εσάς και τους αγαπημένους σας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Beverly McClellan, είχε φτάσει μέχρι την τετράδα του The Voice, ενώ ήταν στην ομάδα της Christina Aguilera.

 

faysbook.gr

Tags: BEST OF