Συγκλονιστική εξέλιξη στον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη Jr! Νεκρός από ναρκωτικά;

Η είδηση του θανάτου του νεαρού Σωκράτη Κόκκαλη Jr, συγκλόνισε όλη τη χώρα λόγω του νεαρού της ηλικίας του αλλά και λόγω του ότι είναι μέλος μιας από τις ισχυρότερες οικογένειες της χώρας.

Τώρα έρχεται μια είδηση ακόμα πιο σκληρή που αναμένεται να προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη στη Ελλάδα!

Οι πληροφορίες λένε ότι ο θάνατος του νεαρού υπάρχει περίπτωση να έχει προκληθεί από υπερβολική δόση ναρκωτικών και συγκεκριμένα, κοκαΐνης αναμεμειγμένης με ecstasy που βρέθηκε στο δωμάτιο του.

Follow us on Instagram: Showbizcy_official

Ακολουθεί όλο το ρεπορτάζ από τον δημοσιογράφο της cleveland.com ο οποίος έχει συγκλονιστικά πραγματικά στοιχεία, τα οποία σας μεταφέρουμε με κάθε όμως επιφύλαξη .

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Adam Ferrise στο cleveland.com (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ο οποίος επικαλείται τις αναφορές της αστυνομίας, τρια σακουλάκια κοκαΐνης βρέθηκαν μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο κέντρο του Κλίβελαντ όπου απεβίωσε ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος.

Ακόμη σύμφωνα το news5cleveland.com και τους Tracy Carloss, Ian Cross,η Αστυνομία ανέφερε ότι ανακάλυψε σακουλάκι, το οποίο υποπτεύονται ότι είναι κοκαΐνη ανεμειγμένη με fentanyl.

Ο 34χρονος, υπάρχει υποψία ότι απεβίωσε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών, σύμφωνα με τις αναφορές της Αστυνομίας, ανέφερε το άρθρο.

Η επίσημη αιτία του θανάτου θα καθοριστεί από τον ιατροδικαστή της Cuyahoga County .

Ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος έμενε στο Mariott Hotel στην West Mall Drive στο κέντρο του Cleveland, σύμφωνα με την αστυνομία του Cleveland.

Η Αστυνομία και ένα ασθενοφόρο κλήθηκαν στο δωμάτιό του στις 2:45 μ.μ. το Σάββατο, καθώς υπήρχε αναφορά για ένα πτώμα εκεί, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Τρία σακουλάκια κοκαΐνης βρέθηκαν εντός του δωματίου, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Φαίνεται δε πως ο νέος απεβίωσε 12 ώρες πριν τον βρουν στο δωμάτιο.

Επίσης εκλήθη στο ξενοδοχείο το ειδικό τμήμα της αστυνομίας το οποίο ειδικεύεται στις υπερβολικές δόσεις ναρκωτικών, γνωστό ως Heroin Involved Dead Investigation Team, προκειμένου να βοηθήσει στην έρευνα.

 

cleveland.com

 

SHARE: