ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΤΒWA\ENTELIA ΣΤΑ ΕVΕΝΤ ΑWARDS 2018

H oμάδα της TBWA\ENTELIA, απέδειξε ότι όταν το Disruption, δηλαδή η ανατροπή των συμβάσεων, παίρνει σάρκα και οστά από έμπειρους και ταλαντούχους επαγγελματίες, δεν παραμένει απαρατήρητο αλλά κάνει τη διαφορά και επιβραβεύεται!

Η δημιουργική και ανατρεπτική της δουλειά για τη διοργάνωση του λανσαρίσματος της ΑΛΦΑ Mπύρας, χάρισε στην εταιρεία το χρυσό βραβείο στα Event Awards 2018 Ελλάδος, στην κατηγορία Βest Βrand Event, Λανσάρισμα Υπηρεσίας/Προϊόντος.

Η εκδήλωση για την επίσημη ένταξη της ΑΛΦΑ Mπύρας  στην κυπριακή αγορά πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαΐου 2017 στην Πλατεία Ηρώων στην Αγλαντζιά, και περιλάμβανε τα ΠΑΝΤΑ! Έχοντας ως σημείο αναφοράς το συγκινητικό τηλεοπτικό σποτ της ΑΛΦΑ Mπύρας, δημιουργήθηκε μία αυθεντική ελληνική βραδιά σε μια παραδοσιακή ταβέρνα που μετονομάστηκε σε «Στέκι της ΑΛΦΑ». Το σκηνικό ταξίδευε στην παλιά Αθήνα, με ρεμπέτικη μουσική αρμονικά συνδυασμένη με το μοντέρνο, ελληνικό παραδοσιακό φαγητό και φυσικά άφθονη AΛΦΑ Μπύρα.

Η δημιουργική ομάδα κατασκεύασε μια υπαίθρια αγορά, αναδημιούργησε το φορτηγάκι «A. Γρηγορίου» που εμφανιζόταν στη διαφημιστική ταινία και το χρησιμοποίησε ως φόντο για τη φωτογράφηση των προσκεκλημένων και διακόσμησε με vintage αντικείμενα το χώρο προσδίδοντας ένα νοσταλγικό χαρακτήρα. Παράλληλα σχεδίασε και έραψε κόκκινα ρετρό φορέματα για όλες τις hostesses της βραδιάς που σέρβιραν μπύρα και έδιναν στους καλεσμένους το δώρο τους: ένα ξύλινο κασόνι με μπύρες και ποτήρια ΑΛΦΑ. Επίτιμος καλεσμένος ο Στέφανος Κορκολής, διεθνούς φήμης συνθέτης και ερμηνευτής του τραγουδιού που έντυσε τη διαφήμιση της ΑΛΦΑ Mπύρας, ο οποίος μάγεψε τους παρευρισκόμενους με την ερμηνεία του στο πιάνο.

Το «παρών» τους έδωσαν οι ιδιοκτήτες της Tempo Beverages Israel, οι άνθρωποι της Tempo Beverages Kύπρου, εκλεκτοί φίλοι και πελάτες της, καθώς και προσκεκλημένοι των ΜΜΕ. Η ομάδα της ΤBWA\ENTELIA ενθάρρυνε όλη τη γειτονιά να συμμετάσχει σε αυτή την όμορφη συνεύρεση της ΑΛΦΑ Μπύρας, με αποτέλεσμα οι καλεσμένοι να ξεπεράσουν σε αριθμό τους 500! Μεγάλη ήταν και η επιτυχία της εκδήλωσης στα ΜΜΕ. Η δωρεάν προβολή μέσω άρθρων και αναρτήσεων των προσκεκλημένων δημοσιογράφων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ η κινητικότητα στα social media ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή για τα κυπριακά δεδομένα.

Προσθέτοντας αυτό το βραβείο στη λίστα των επιτευγμάτων της, η ομάδα της ΤΒWA\ENTELIA δίνει την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να πορεύεται και να προβλέπει τις μελλοντικές τάσεις με την αρχή του Disruption, γιατί μόνο έτσι μπορεί να οδηγηθεί ένα brand ακόμα πιο ψηλά, κερδίζοντας όχι μόνο μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, αλλά και μεγαλύτερο μερίδιο μέλλοντος!

Ζουν και αναπνέουν Disruption. Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και είναι υπερήφανοι που η ανατρεπτικότητα αποτελεί ειδοποιό χαρακτηριστικό της εταιρείας τους και του δικτύου στο οποίο ανήκουν!

TBWA\ENTELIA…The DISRUPTION Company.

SHARE: