Ένας επίγειος παράδεισος το St. Elias Resort!

Το ξενοδοχείο St. Elias Resort της Louis Hotels στον Πρωταρά είναι ήδη ένα από τα πιο περιζήτητα ξενοδοχεία στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου αφού προσφέρει στους επισκέπτες ψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης αλλά και τις καλύτερες επιλογές διαμονής.

Πλήρως ανανεωμένο και με νέες υπηρεσίες, το St. Elias προσφέρει και φέτος το καλοκαίρι ιδανικές διακοπές στους επισκέπτες του.

Η Louis Hotels στο πλαίσιο της ανακαίνισης προχώρησε στη προσθήκη ιδιωτικών πισίνων 21 τετραγωνικών μέτρων, εξωτερικό τζακούζι 2 θέσεων και κρεβατάκια δίπλα στην πισίνα προσφέροντας απόλυτη χαλάρωση σε αριθμό δωματίων του. Θέλοντας να εξυπηρετεί όλους τους πιθανούς επισκέπτες, η Louis Hotels διαμόρφωσε κατάλληλα τα νέα δωμάτια έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν οικογένειες τεσσάρων ατόμων αλλά και ζευγάρια. Οι φιλοξενούμενοι των νέων δωματίων μπορούν επίσης να απολαύσουν δωρεάν ποτά από το μίνι μπαρ που περιέχει καφέδες, χυμούς, μπύρες και αναψυκτικά.

Τα ολοκαίνουρια δωμάτια είναι επενδυμένα με πολυτελή ορθοπεδικά κρεβάτια για ξεκούραση, δωρεάν Wi-Fi και ατομικά μπουρνούζια και παντόφλες. Το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι εκπαιδευμένο για άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε ανάγκη του επισκέπτη.

Το St. Elias Resort είναι ιδανική επιλογή και για τις οικογένειες, στο ξενοδοχείο λειτουργούν παιδικά κλάμπ και υδροπάρκα.  Όσοι από εσάς θα το επισκέπτεστε οικογενειακώς, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τα μικρότερα  παιδιά αφού στο ξενοδοχείο υπάρχει από φέτος και νέα παιδική πισίνα με 6 παιχνίδια νερού, για παιδιά ηλικίας 2-6 ετών.

Η Louis Hotels συνεχίζει να αναπτύσσεται και να παρέχει ιδανικές επιλογές προς τους επισκέπτες της.

Σχετικά με τη Louis Hotels

Η Louis Hotels είναι ένας από τους πρωταγωνιστικούς ξενοδοχειακούς ομίλους της νοτιοανατολικής Μεσογείου. Από το 1942 μέχρι σήμερα, σε μια μακρά αναπτυξιακή πορεία, διαχειρίζεται 24 ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων σε 6 από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Κύπρου και των ελληνικών νησιών, φιλοξενώντας κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες στις 13.000 κλίνες, απασχολώντας 2000 καταρτισμένους εργαζόμενους και έχοντας ετήσιο κύκλο εργασιών πάνω από 140 εκατομμύρια ευρώ.

Τα τελευταία χρόνια η Louis Hotels έχει επενδύσει σημαντικά ποσά σε ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών και στο καινοτομικό μοντέλο του ultra all inclusive, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της εικόνας των χωρών ως ποιοτικών προορισμών αλλά και στη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος τους. Ανήκει στον Όμιλο Louis.

SHARE: