Εγκαίνια Νέου Εστιατορίου McDonald’s Στα Λατσια

Τα εστιατόρια ΜcDonald’s, πιστά στη δέσμευσή τους να δημιουργούν μαζί με το κυπριακό κοινό όμορφες στιγμές και αξίες μέσα από την ποιότητα του φαγητού και της ευχάριστης ατμόσφαιρας των εστιατορίων τους, εγκαινίασαν ακόμη ένα εστιατόριο McDonald’s στη Λευκωσία.

Ο υπέροχος κόσμος των McDonald’s μεγαλώνει με ένα νέο εστιατόριο στη Λεωφόρο Μακαρίου 50, στα Λατσιά. Πρόκειται για ένα «εστιατόριο του μέλλοντος» με καινοτόμα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες, όπως τα self-ordering kiosks (ηλεκτρονικοί πίνακες αυτοεξυπηρέτησης) και την υπηρεσία table service.

Το νέο εστιατόριο McDonald’s στα Λατσιά, εγκαινιάζεται το Σαββατοκυρίακο 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου, με μια διήμερη γιορτή για το καινούργιο ξεκίνημα, που περιλαμβάνουν πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, face painting, Ronald McDonald show και πολλές εκπλήξεις. Κορύφωση των εορτασμών αποτελούν οι συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών:  To Σάββατο στις οκτώμισι το βράδυ συναυλία από τον Hovig και την Κυριακή από το συγκρότημα Onirama.

Τα επίσημα εγκαίνια τελέστηκαν χθες Σάββατο από τον Δήμαρχο Λατσιών Χρίστο Πιτταρά, ενώ το παρόν τους έδωσαν πολλές προσωπικότητες, φίλοι και συνεργάτες των McDonald’s.

 

SHARE: