Μαρία Κορινθίου: Το ατύχημα της στην Κύπρο κατά τη διάρκεια της παράστασης (video)

Είναι μία και μοναδική!

H Μαρία Κορινθίου πρωταγωνιστεί στην μουσική παράσταση “Γοργόνες και Μάγκες”, που αυτές τις μέρες βρισκόταν με τον θίασο στην Κύπρο!

Η αγαπημένη ηθοποιός, είχε ένα ατύχημα την ώρα που χόρευε- καθώς δεν την έπιασαν καλά οι χορευτές, ενώ ακούγεται να λέει γελώντας “Με σκοτώσατε”.

Η Μαρία Κορινθίου, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό το σχετικό στιγμιότυπο- ενώ έγραψε στην λεζάντα:

«Δεν θα μπορούσε να κλείσει από ένα πέσιμο (με σκοτώσανε), από ένα γέλιο μέχρι δακρύων και από εσάς να με χειροκροτάτε και να γελάτε μαζί μου! Σας αγαπώ! Μεγάλη αγάπη μου δείξατε όλες αυτές τις μέρες και σας αγαπώ διπλά γι’ αυτό! Σε ευχαριστώ Κύπρο μου για όλα! Εις το επανιδείν! Μεγάλη υπόκλιση σε όλους σας!»

Δείτε το βίντεο:

Δε θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα η περιοδεία μας στη Κύπρο από ένα πέσιμο( με σκοτώσανε 😂), από ένα γέλιο μέχρι δακρύων και από εσας να με χειροκροτάτε και να γελάτε μαζί μου! Σας αγαπώ! Μεγάλη αγάπη μου δείξατε όλες αυτές τις μέρες και σας αγαπώ διπλά γι αυτό! Σε ευχαριστώ Κύπρο μου για όλα! Εις το επανιδείν! Μεγάλη υπόκλιση σε όλους σας! ______________ #blessed #cyprus #theater #theatro #onstage @gorgones.kai.magkes #musical #comedy #singing #dancing #love #👏🏼

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ Official (@mariakorinthiou) on

SHARE: