Μετά τις φήμες εγκυμοσύνης, η star κάνει την πρώτη της εμφάνιση και η κοιλίτσα της είναι ευδιάκριτη

Follow us on Instagram: Showbizcy_official

Δεν γίνεται να μην είναι έγκυος αυτό το κορίτσι

Ήταν τέλη Μαΐου ακόμη, όταν ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την διάσημη τραγουδίστρια σε έξοδο της, με αρκετά φαρδιά ρούχα και μία κάποια υποψία φουσκωμένης κοιλίτσας, την οποία δύσκολα αγνοούσες. Πριν από μερικά 24ωρα η star απαθανατίστηκε σε ένα event, για πρώτη φορά μετά τις φήμες πως περιμένει τέταρτο παιδάκι.

Και μπορεί να προσπάθησε να μας ξεγελάσει φορώντας ένα σχετικά εφαρμοστό μαύρο φόρεμα, το οποίο όμως αν παρατηρήσεις καλά τις φωτογραφίες και πάλι προδίδει μία φουσκωμένη κοιλιά. Η Gwen Stefani μπορεί να μην έχει πάρει θέση για όλο αυτό, όμως οι εμφανίσεις της, η μία μετά την άλλη δεν μας αφήνουν και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης.

Στο συγκεκριμένο event την συνόδευσαν οι τρεις γιοι της, με τους οποίους και φωτογραφήθηκε, όμως δεν μας βγάζεις με τίποτα από το μυαλό πως στην φωτογραφία τα άτομα ήταν πέντε στο σύνολο και όχι τέσσερα. Ίσως με το μαύρο φόρεμα που επέλεξε να βάλει να καταλάγιασε τις φήμες που την θέλουν να περιμένει παιδί με τον σύντροφο της Blake Shelton, όμως εάν η όραση σου είναι καλή σίγουρα βλέπεις κάτι να εξογκώνει.

Δες προσεκτικά τις φωτογραφίες παρακάτω και πες μας είναι δυνατόν να μην είναι έγκυος αυτή η γυναίκα;

queen.gr

SHARE: