10 χρόνια Wok N Roll: Ένα συναρπαστικό ταξίδι ποιότητας και εξυπηρέτησης

Η γεύση, η μεθοδολογία και τα φρέσκα υλικά… πηγή έμπνευσης στο συναρπαστικό ταξίδι 10 χρόνων του Wok Ν Roll. Για να φέρει στο πιάτο σας την ασιατική κουζίνα στην καλύτερη της εκδοχή!

10 χρόνια δημιουργίας της φιλοσοφίας στην υγιεινή ασιατική κουζίνα την οποία προσφέρει το αγαπημένο εστιατόριο της Λεμεσού Wok Ν Roll.

Από το 2008 οπότε και άνοιξε τις πόρτες του επί της οδού Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό μέχρι και σήμερα, 10 χρόνια μετά, το Wok Ν Roll συνεχίζει να προσφέρει την ποιότητα στην καλύτερη εκδοχή του ασιατικού φαγητού.

Στο Wok Ν Roll έψαξαν και βρήκαν για όλους εμάς τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας, προϊόντα που παράγονται από γεωργούς και κτηνοτρόφους, οι οποίοι εφαρμόζουν πρακτικές βιώσιμης παραγωγής λαχανικών και εκτροφής ζώων.

Συγκέντρωσαν μια ομάδα από σεφ ασιατικής κουζίνας που με πάθος ετοιμάζουν γεύσεις, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και τη θρεπτική αξία. Κατάφεραν να φέρουν ανθρώπους με ενέργεια, πάθος και χαμόγελο, πάντα πρόθυμους για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Και με ένα στόχο… Να φτάνει κοντά μας το πιο φρέσκο, θρεπτικό και υγιεινό φαγητό.

10 χρόνια, η Ποιότητα και εξυπηρέτηση είναι το Wok n Roll.

SHARE: