Ανατροπή στο Dansing For You 6! Δεν θα πιστεύετε ποιος θα βρίσκεται στο backstage

Μάλιστα, θα παρουσιάσει και νέα εκπομπή στο Tv One

Το Dansing For You 6 κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαίου.

Όλα είναι πανέτοιμα για το λαμπερό σοου και ήδη βρέθηκε παρουσιαστής που θα βρίσκεται στο Green Room που θα υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους για την βαθμολογία.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Χάρη Αριστείδου που θα τον δούμε και στο κομμάτι του παρουσιαστή, ενώ στις 8 Μαίου κάνει πρεμιέρα και η νέα του εκπομπή στο κανάλι του Αρχαγγέλου με τίτλο ”Fars Attack”.

Δείτε το δελτίο τύπου:

 

Δεν είναι τηλεπαιχνίδι…

Δεν είναι σίριαλ…

Δεν είναι εκπομπή μαγειρικής…

Δεν είναι ριάλιτι!

Είναι το FARS ATTACK…

Θα «κτυπήσει» ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένεις, χαρίζοντας από τη μια στον τηλεθεατή πολύ πλάκα και γέλιο μέχρι δακρύων και στο ανυποψίαστο «θύμα»… αυτό που απεύχεται ο καθένας από εμάς. Να τον δουλεύουν δηλαδή, ψιλό γαζί και αυτός να βρίσκεται στα πρόθυρα κρίσης πανικού!

Πίσω από τις απίθανες φάρσες σε επώνυμα πρόσωπα, βρίσκεται το «Dream Team», που αποτελείται από τον αγαπημένο ηθοποιό Χάρη Αριστείδου, τα ομορφόπαιδα της παραγωγής και τον γνωστό σκηνοθέτη Νικόλα Κουμίδη.

Και για να πάρετε μια γεύση για το τι εστί FARS ATTACK, ετοιμαστείτε να δείτε τα πιο απίθανα πράγματα να συμβαίνουν.. μοτοσικλετιστές να κάνουν motocross σε μπαλκόνια πολυκατοικιών και γαϊδούρια να πηγαίνουν πακέτο.

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα στο TVONE την Τρίτη, 8 Μαΐου στις 21:05 και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη την ίδια ώρα, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

SHARE: