Συνεργασία Cyprus Airways και Louis Aviation Ltd για τη μεταφορά εμπορευμάτων

Η Cyprus Airways σε συνεργασία με τη Louis Aviation Ltd, προσφέρουν υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων (cargo) στο δίκτυο της Cyprus Airways.

Η εταιρεία αποδέχεται γενικά φορτία, ταχυδρομείο, ειδικές αποστολές (γεωργικά προϊόντα, ζωντανά ζώα κλπ.) και επικίνδυνα αντικείμενα (DGR) (σύμφωνα με τους κανονισμούς της IATA).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ειδικές αποστολές, το κόστος, τη συσκευασία και τα απαιτούμενα έγγραφα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπό μας, Louis Aviation Ltd.

Τηλ. +357 24008496 (24/7)

Email: [email protected]

 

Σχετικά με την Cyprus Airways

Τον Ιούλιο του 2016, η Charlie Airlines Ltd, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο, κέρδισε το διαγωνισμό για το δικαίωμα χρήσης του εμπορικού σήματος Cyprus Airways για μια δεκαετία. Η εταιρεία ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017 σε 4 προορισμούς.

Η Cyprus Airways έχει ως βάση τη Λάρνακα. Όλες οι πτήσεις της Cyprus Airways λειτουργούν με σύγχρονα αεροσκάφη Airbus A319, χωρητικότητας 144 θέσεων Οικονομικής.

Ο μακροπρόθεσμος στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλει στην αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στην Κύπρο, ενώ παράλληλα να διευρύνει τις ταξιδιωτικές επιλογές των Κυπρίων .

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας cyprusairways.com ή τις σελίδες μας στο Facebook και το Instagram.

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:

Kiki Haida, +357 24 020 976,  [email protected]

SHARE: