Σοκάρουν οι αποκαλύψεις! Ο δικηγόρος 15χρονου ανέφερε:Του έστελναν μηνύματα και του έλεγαν να παραδεχτεί «να τελειώνουμε»

Follow us on Instagram: Showbizcy_official

Δικηγόρος οικογένειας: «Ουδέποτε θεωρήθηκε ύποπτος ο 15χρονος»

Στο μεταξύ, μιλώντας το πρωί στο κρατικό ραδιόφωνο και την εκπομπή «Πρωινό Δρομολόγιο» ο δικηγόρος της οικογένειας Γιώργος Παπαϊωάννου ανέφερε επικαλούμενος πληροφόρηση που έχει ότι «ουδέποτε επιστήθηκε προσοχή στον ανήλικο γιο, έτσι ώστε να θεωρηθεί ύποπτος και να ενεργοποιούνται τα δικαιώματα του».

Ο κύριος Παπαϊωάννου τόνισε ότι δυστυχώς ο ανήλικος γιος είχε στοχοποιηθεί.«Με χαροποιεί η πρόσφατη εξέλιξη, διότι προκύπτει ότι ο ανήλικος γιος είναι αμέτοχος σε αυτό το συμβάν» είπε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο αυτό που προέχει από δω και πέρα είναι με την επανένταξη του 15χρονου στην κοινωνία στο σχολικό περιβάλλον την Δευτέρα, όλοι να τον περιβάλουν με την αγάπη που υπήρχε στο προγενέστερο στάδιο. «Θεωρώ ότι σε αυτό το ζήτημα υπάρχει δουλειά να γίνει».

Διαβάστε Επίσης: Αποκάλυψη Δημόπουλου: Ο 15χρονος περιέγραψε στους ανακριτές το μαχαίρι του φονικού

«Να φανταστείτε στην κατάσταση στην οποία βρισκόταν υπήρχαν άτομα που του έγραφαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραδέχτου να τελειώνουμε. Γιατί τα λέω αυτά; Για να καταλάβετε τι κακό του έχει γίνει» πρόσθεσε.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στη Cyprustimes

SHARE: