Όλγα Φαρμάκη: Αποκαλύπτει το συγκλονιστικό περιστατικό που δεν έδειξαν οι κάμερες του Survivor

Η Όλγα Φαρμάκη είναι από τις παίκτριες που ξεχώρισε στο Survivor 2 τόσο λόγω του χαρακτήρα της όσο και λόγω των αγωνιστικών της ικανοτήτων.

Η όμορφη παίκτρια έκανε την ”έκπληξη” και αποχώρησε οικειοθελώς μετά από την ψυχολογική πίεση που βίωνε στον Άγιο Δομίνικο.

Η Όλγα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο People και μίλησε μεταξύ άλλων για τις κακουχίες αλλά και το περιστατικό που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

«Η παραγωγή ήθελε να εστιάσει περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι. Μακάρι να είχαν δείξει πιο πολλά πράγματα σε σχέση με τις κακουχίες που περνούσαμε όταν δεν αγωνιζόμασταν. Ειδικά τον πρώτο καιρό, καθώς φτάσαμε εκεί χειμώνα, βρεχόμασταν στα αγωνίσματα και με την κακοκαιρία που επικρατούσε τα ρούχα μας δεν στέγνωναν. Δεν είχαμε δεύτερη αλλαξιά, με αποτέλεσμα να κοιμόμαστε με βρεγμένα ρούχα. Η επιβίωση δεν ήταν καθόλου εύκολη, κάτι που συνειδητοποίησα γρήγορα. Σε πολλούς από εμάς έπεφτε η πίεση, ενώ κάποιοι άλλοι ανέβαζαν πυρετό. Κάποια στιγμή η Ξένια των Rec, η Κατερίνα Δαλάκα, η Μαρία Σαμαρίνου και η Ελένη Χατζίδου, την ώρα που κατέβαιναν από τη βάρκα που τις άφησε στην παραλία ύστερα από τα αγωνίσματα, κάθισαν και οι τέσσερις κάτω στην άμμο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Ήταν μια άσχημη κατάσταση που βίωσαν και προσπαθούσα να είμαι δίπλα στα κορίτσια, να τα εμψυχώσω. Είχαμε, βέβαια, συνεχή ιατρική παρακολούθηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι συνθήκες ήταν εύκολες. Οφείλω πάντως να πω ότι πέρα από μικροτραυματισμούς στα αγωνίσματα, που τα περιποιήθηκε αμέσως η ομάδα των γιατρών, δεν αντιμετώπισα κανένα σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου», εξομολογείται.

fatsbook.gr

SHARE: