Πάμε σινεμά; Οι ταινίες που κάνουν σήμερα πρεμιέρα στους κινηματογράφους K-Cineplex! (26/4-2/5)


Ποιες ταινίες θα δούμε από σήμερα στους κινηματογράφους K-Cineplex σε όλη την Κύπρο; 

Avengers: Infinity War

Καθώς οι Εκδικητές και οι υπερήρωες σύμμαχοί τους συνεχίζουν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές τόσο μεγάλες, που μονάχα αυτοί μπορούν να αντιμετωπίσουν, ένας νέος κίνδυνος εμφανίζεται στις κοσμικές σκιές: ο Thanos.

Στόχος του είναι να συλλέξει τις έξι Πέτρες του Άπειρου, αντικείμενα με αφάνταστη δύναμη, και να της χρησιμοποιήσει για να επεκτείνει τη διατροφική του εξουσία σε όλο το σύμπαν. Το μέλλον της Γης και όλης της ύπαρξης δεν ήταν ποτέ τόσο αβέβαιο.

Robert Downey Jr, Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Chris Pratt, Benedict Cumberbatch, Gwyneth Paltrow, Zoe Saldana, Tom Hiddleston, Benicio del Toro, Idris Elba, Bradley Cooper και Vin Diesel, πρωταγωνιστούν στην νέα επικών διαστάσεων ταινία φαντασίας της Marvel. Πρεμιέρα 26 Απριλίου.

 

Jungle Bunch

Γνωρίστε τη συμμορία της ζούγκλας!

Ο Μορίς, ο πιγκουίνος που νομίζει ότι είναι τίγρης, ο Τζούνιορ, ένα χρυσόψαρο που του αρέσει το κουνγκ-φου, ο Γκίλμπερτ και ο Μιγκέλ, όλοι ετοιμάζονται για την περιπέτεια της ζωής τους.

Η ζούγκλα είναι ασφαλής, μέχρι την στιγμή που επανεμφανίζεται ο Ιγκόρ το κοάλα με ένα τρομερό σχέδιο εκδίκησης. Θα καταφέρουν, άραγε, να τον αντιμετωπίσουν και να φέρουν και πάλι την ειρήνη;

Ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά! Πρεμιέρα 26 Απριλίου.

 

Gaston Lagaffe

Γνωρίστε τον γκαφατζή Γκαστόν, τον ευέξαπτο κύριο Πρινέλ, τη δεσποινίδα Ζαν με τη χαρακτηριστική αλογοουρά, τον αστυνόμο Λονγκταρέν και, βέβαια, τον τρομερό και φοβερό κύριο Ντε Μεσμεκέρ!

Τρελές εφευρέσεις, γκάφες και καταστροφές «με το κιλό» δίνουν το παρών στις νέες περιπέτειες του ευφυούς πολυτεχνίτη που το μόνο που θέλει είναι να κάνει καλό στους γύρω του.

Η γαλλική ταινία φέρνει στις οθόνες μας τον Γκαστόν τον Γκαφατζή, έναν ήρωα που έχει μεγαλώσει γενιές Ευρωπαίων με τις εφευρέσεις του αλλά και τις ξεκαρδιστικές γκάφες του. Θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. Πρεμιέρα 26 Απριλίου.

 

 

 Source link

SHARE: