#Βάλε φως στη ζωή! Στήριξε κι εσύ την προσπάθεια της Dimco! Στήριξε το «Γκολ στη Ζωή»!

#ΒΑΛΕ ΦΩΣ ΣΤΗ ΖΩΗ

Από τις 16/4 έως τις 16/5 -για ένα ολόκληρο μήνα- ποσοστό των αγορών σας από τη Dimco θα δωρίζεται στο Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Γκολ στη Ζωή»!

Η Dimco, γνωστή για την ευαισθησία της ανάμεσα στην τοπική κοινωνία και στους αξιότιμους πελάτες της που την τιμούν με την υποστήριξη τους, έχει αποφασίσει τη συμμετοχή της σε μια δράση που θα δώσει ‘’Φως’’ σε δεκάδες οικογένειες που βρίσκονται αντιμέτωπες με σοβαρές σωματικές παθήσεις.

Συγκεκριμένα, για το διάστημα από 16 Απριλίου έως 16 Μαΐου, προκαθορισμένο ποσοστό από τις συνολικές αγορές των πελατών της εταιρείας, θα διατεθεί σε μία από τις πιο δραστήριες και αξιόλογες φιλανθρωπικές οργανώσεις της Κύπρου, τον Οργανισμό «Γκολ στη Ζωή»!

Μπορείτε κι εσείς να ενισχύσετε την προσπάθεια της Dimco!

Και η γιορτή συνεχίζεται!

Ελάτε μαζί μας στο The Mall of Cyprus! Εκεί θα σας υποδεχθούν ποδοσφαιριστές που θα μοιράσουν δώρα, φωτογραφίες και χαμόγελα!

Γιορτή αγάπης και προσφοράς!

Θα χαρούμε πολύ να σας υποδεχτούμε στην Γιορτή αγάπης και προσφοράς που θα διεξαχθεί στο The Mall of Cyprus, στις 19/5 και ώρα 11 – 13 το μεσημέρι!

Στις εγκαταστάσεις του Mall, θα σας υποδεχτούν ποδοσφαιριστές των ομάδων που η DIMCO είναι περήφανος χορηγός. Οι ποδοσφαιριστές θα μοιράσουν δώρα, φωτογραφίες και χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους. Στον χώρο της εκδήλωσης, θα υπάρχει live link και διάφορα παιχνίδια που σχετίζονται με το χώρο του ποδοσφαίρου όπως επίσης θα μας τιμήσει με την παρουσία της η επίσημη Mascot του Γκολ στη Ζωή!

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί το τελικό ποσό της δωρεάς, το οποίο και θα παραδοθεί στους υπεύθυνους του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Γκολ στη Ζωή».

Στήριξε κι εσύ την προσπάθεια της Dimco!

Βάλε Φως στη Ζωή!

Βάλε Γκολ στη Ζωή!

SHARE: