Νέα αλλαγή στον Alpha Κύπρου! Ποιος αναλαμβάνει Διευθυντής Ειδήσεων του καναλιού;

Follow us on Instagram: Showbizcy_official

Μέχρι πρότινος ο Διευθυντής Ειδήσεων του Alpha Κύπρου ήταν ο Γιώργος Τσαλακός.

Ο Γιώργος Τσαλακός αναλαμβάνει τον ρόλο του Σύμβουλου Ενημέρωσης και Έρευνας του σταθμού.

Διευθυντής Ειδήσεων του Τμήματος Ενημέρωσης του ALPHA Κύπρου αναλαμβάνει από σήμερα ο Δημοσιογράφος και Πολιτικός Αναλυτής Γιώργος Κασκάνης.

Από τον Σεπτέμβριο του 2017 ο κ. Κασκάνης ήταν Μόνιμος Συνεργάτης του ALPHA Κύπρου έχοντας σημαντικό ρόλο στην ανάλυση της πολιτικής επικαιρότητας και όχι μόνο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ALPHA NEWS.

Διαβάστε Επίσης: Φωτογραφία: Απίστευτο! Γνωστός Κύπριος είναι ολόιδιος ο πατέρας του!

Με μακρά εμπειρία τόσο στην τηλεόραση όσο και στον καθημερινό Τύπο, ο κ. Κασκάνης είναι σε βάθος γνώστης του Κυπριακού. Οι γνώσεις και οι ικανότητές του αποτελούν εγγύηση για την ανοδική πορεία των εκπομπών ενημέρωσης του ALPHA Κύπρου. Πριν από την έναρξη της συνεργασίας του με τον ALPHA Κύπρου, διετέλεσε Αρχισυντάκτης στην εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ».

Ο μέχρι σήμερα Διευθυντής Ειδήσεων του Τμήματος Ενημέρωσης του ALPHA Κύπρου κ. Γιώργος Τσαλακός, ο οποίος αποτέλεσε και τον ακρογωνιαίο λίθο για το στήσιμο του Τμήματος Ενημέρωσης, αποφάσισε οικειοθελώς να αποσυρθεί από τη θέση του Διευθυντή Ειδήσεων, αναλαμβάνοντας πλέον τον ρόλο του Σύμβουλου Ενημερωτικών Προγραμμάτων και Έρευνας του ALPHA Κύπρου.

Διαβάστε Επίσης: Οι μαγευτικές διακοπές Κύπριου επώνυμου στα νησιά Κέιμαν (pics)

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του ALPHA Κύπρου εκφράζουν τις ιδιαίτερες ευχαριστίες τους στον κ. Γιώργο Τσαλακό ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια εργάστηκε ακούραστα και με πάθος για τη δημιουργία του Τμήματος Ειδήσεων αλλά και για την καθιέρωση των Δελτίων Ειδήσεων του ALPHA Κύπρου ως ποιοτική και έγκυρη επιλογή στην συνείδηση του Κύπριου τηλεθεατή.

SHARE: