Αποκαλυπτικό: «Επίθεση» στον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ στο Facebook! Του κατεβάζουν όλες τις σελίδες

Αποκλειστικές δηλώσεις στην Showbiz

Ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό;

Εδώ και αρκετούς μήνες, ειδικά μετά την εξαγγελία και την υποψηφιότητα του Προέδρου του ΕΛΑΜ, κ. Χρίστο Χρίστου, γίνεται μια σφοδρή ”επίθεση” στο πρόσωπο του μέσω του Facebook.

Σύμφωνα με ασφαλείς μας πληροφορίες, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ δέχεται ”επιθέσεις” σε οποιεσδήποτε σελίδες στήσουν που αφορούν το ΕΛΑΜ, αλλά και στα προσωπικά του προφιλ στο Facebook.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας, o κ.Χρίστος Χρίστου ανέφερε τα εξής: ”Εδώ και αρκετούς μήνες, ειδικά μετά την εξαγγελία ακόμη και μετά τις Προεδρικες οποιαδήποτε σελίδα στήσουμε στο Facebook ως προσωπική που αφορά το κόμμα,  μετα απο λιγο διάστημα η σελίδα ”πέφτει” απο επιθέσεις κάποιων…”

”Αυτό το πράγμα συνεχίζεται μέχρι σήμερα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να έχω προσωπικό λογαριασμό στο Facebook. Προσπάθησα να κάνω αλλά και πάλι ”έπεσαν”.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε ερώτηση μας στον κ.Χρίστου, για το ποιος μπορεί να ευθύνεται και να κρύβεται πίσω από όλο αυτό, ανέφερε πως πιστεύει πως είναι από αντίπαλα κόμματα. ”Το τελευταίο που παρατήρησα τελευταία στο Facebook είναι πως όποιος βάλει φωτογραφία μαζί μου ”εξαφανίζεται”. Αυτό παρατηρήθηκε και σε άλλα στελέχη του ΕΛΑΜ. Βγάλαμε και σχετικό δελτίο τύπου και απευθυνθήκαμε στην Αστυνομία η οποία εξετάζει το θέμα για να εντοπίσουν την πηγή…”

Διαβάστε το δελτίο τύπου όπως δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΛΑΜ:

Χ. Χρίστου: «Κάθε λέξη μας τους ενοχλεί!»

Συντονισμένη επίθεση δέχθηκε για μία ακόμη φορά το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, για πολλοστή φορά έπεσε το προφίλ του Προέδρου του Ε.ΛΑ.Μ. Χρίστου Χρίστου στο Facebook, καθώς και προφίλ στελεχών όπως και οι επίσημες σελίδες του Κινήματός μας.

Είναι ξεκάθαρο πως κάποιοι θέλουν να «απαγορεύσουν» την φωνή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, πιστεύοντας πως έτσι θα ανακόψουν την ανοδική πορεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Δεν είναι τυχαίο πως μετά το τέλος των προεδρικών εκλογών δεν έχουμε κληθεί ούτε μια φορά σε τηλεοπτική εκπομπή, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Προφανώς η φωνή του Ε.ΛΑ.Μ. τους ενοχλεί…

Η πολεμική εναντίον μας φτάνει σε παράλογα επίπεδα καθώς το προφίλ του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), έπεσε μετά απο το σχόλιο που έκανε για τον νεκρό πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας «Καλό ταξίδι λεβέντη, ζήτω η Πολεμική Αεροπορία» και το βίντεο με το τραγούδι «Ήλιος Θεός».

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

 

SHARE: