Όμιλος Κοινωνικής Εργασίας Πανεπιστήμιου Λευκωσίας: Τουρνουά FUTSAL «Βάζω Τέρμα στην Κακοποίηση»

Ο Όμιλος Κοινωνικών Λειτουργών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, πρόκειται να υλοποιήσει τουρνουά FUTSAL με τίτλο «Βάζω Τέρμα στην Κακοποίηση» που θα διεξαχθεί στις 21/04/2018, 10:30 – 18:00 στο γήπεδο Nuevo Campo.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση στοχεύει στην κοινωνική ενεργοποίηση της κοινότητας και ιδιαίτερα των νέων, ώστε τα μέλη της να εμπλακούν ενεργά και να συμβάλουν στη δημιουργία ενός αποτρεπτικού περιβάλλοντος σε κάθε μορφή κακοποίησης.

Εμείς χρειαζόμαστε από όλους εσάς τους ενεργούς πολίτες  να συμβάλετε σε αυτή την σημαντική προσπάθεια για μια καλύτερη και πιο λειτουργική κοινότητά. Αυτό μπορείτε να το πράξετε μέσα από την προσφορά σας δίνοντας στήριξη σε αυτές τις ομάδες με τη συμμετοχή σας, με  υλικό τρόπο ή προσφέροντας ένα χρηματικό ποσό

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι ο σκοπός είναι κοινωφελής αφού τα έσοδα θα δοθούν σε μια από τις ακόλουθες οργανώσεις (ΣΠΑΒΟ, ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ, ΠΑΣΥΚΑΦ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΙΣΜΟΥ, ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ, HOPE FOR CHILDREN), που η νικήτρια ομάδα θα επιλέξει και λόγω του ότι δεν υπάρχουν κονδύλια, προσμένουμε στη δική σας υποστήριξη.

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο του ομίλου Λευτέρη Κόκκινου στο 96478974 & Αντρέα Παναγιώτου 96780076

 

SHARE: