Εξιτήριο για την Ελεονώρα Μελέτη! Οι πρώτες εικόνες και τα τρυφερά λόγια της παρουσιάστριας!

Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια!

Εξιτήριο πήρε η Ελεονώρα Μελέτη λίγο μετά το ερχομό του παιδιού της! Η ίδια και ο Θοδωρής Μαροσούλης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Όλα πήγαν κατ’ευχήν και η μανούλα πλέον Ελεονώρα επέστρεψε στο σπίτι με το μωράκι της!

Η Ελεονώρα φυσικά έχει ανάγκη από ηρεμία και ξεκούραση αλλά δεν παρέλειψε να κάνει χιούμορ για την κορούλα της!

«Την είδηση στα Μέσα μάλιστα έδωσε η ίδια η Ελεονώρα με μια τρυφερή ανακοίνωση στο Instagram!

Η ίδια έγραψε:

Και κάπως έτσι, μετά από πολλά ροζ λουλούδια, μπαλόνια, δώρα κ άπειρες ευχές, ξεκινάμε για το σπίτι! Αφήνουμε πίσω έναν χώρο στον οποίο ο άντρας μου @psycho_25 κ εγώ ζήσαμε ο, τι πιο δυνατό… θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον όμιλο Ιαςω για όλη τη φροντίδα αυτές τις πρώτες μέρες της νέας μας ζωής, τον γιατρό μας κο Νικόλαο Στρατακη, που μας συνόδευσε σε αυτό το ταξίδι κ έφερε στον κοσμο με ασφάλεια το μωράκι μας , τη μαία μου Κα Γωγω Μίχου για τις πολύτιμες γνώσεις που με όρεξη μοιράστηκε μαζί μας, αλλά κ ολο το ευγενικό , χαμογελαστό κ πάντα πρόθυμο προσωπικό του Νοςηλευτικου ορόφου Ιαςω με επικεφαλής την κα Μαρία Λουλακη που μας μύησε στον νέο μας ρόλο. Κ τέλος Ένα τεραςτιο ευχαριστώ σε όλους εκείνους, αλλά σε όλους εσάς που χάρηκατε με τη χαρά μας κ καλωσόριςατε με τις ευχές σας κ όχι μόνο , την μικρη μας στη ζωή… μας γεμίσατε με πολλή χαρά… ❤️️❤️️❤️️ #newbabyintown»

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ίδια:

Και κάπως έτσι, μετά από πολλά ροζ λουλούδια, μπαλόνια, δώρα κ άπειρες ευχές, ξεκινάμε για το σπίτι! Αφήνουμε πίσω έναν χώρο στον οποίο ο άντρας μου @psycho_25 κ εγώ ζήσαμε ο, τι πιο δυνατό… θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον όμιλο Ιαςω για όλη τη φροντίδα αυτές τις πρώτες μέρες της νέας μας ζωής, τον γιατρό μας κο Νικόλαο Στρατακη, που μας συνόδευσε σε αυτό το ταξίδι κ έφερε στον κοσμο με ασφάλεια το μωράκι μας , τη μαία μου Κα Γωγω Μίχου για τις πολύτιμες γνώσεις που με όρεξη μοιράστηκε μαζί μας, αλλά κ ολο το ευγενικό , χαμογελαστό κ πάντα πρόθυμο προσωπικό του Νοςηλευτικου ορόφου Ιαςω με επικεφαλής την κα Μαρία Λουλακη που μας μύησε στον νέο μας ρόλο. Κ τέλος Ένα τεραςτιο ευχαριστώ σε όλους εκείνους, αλλά σε όλους εσάς που χάρηκατε με τη χαρά μας κ καλωσόριςατε με τις ευχές σας κ όχι μόνο , την μικρη μας στη ζωή… μας γεμίσατε με πολλή χαρά… ❤️️❤️️❤️️ #newbabyintown

A post shared by Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) on

youweekly.gr

SHARE: